Kā atgūt izdzēstos fotoattēlus no WhatsApp

Kā atgūt izdzēstos fotoattēlus no WhatsApp

Ja esat nejauši izdzēsis svarīgus WhatsApp fotoattēlus, neuztraucieties! Ir daži veidi, kā atgūt šīs zaudētās fotogrāfijas. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus efektīvus risinājumus, kas palīdzēs atgūt izdzēstos WhatsApp fotoattēlus.

1. Pārbaudiet mapi “WhatsApp Images”

Kad saņemat vai nosūtāt fotoattēlu vietnē WhatsApp, tas tiek automātiski saglabāts jūsu ierīces mapē “WhatsApp Images”. Tāpēc pirmais, kas jums jādara, ir pārbaudīt, vai tur ir izdzēstie attēli.

Lai to izdarītu, izpildiet šīs darbības:

  • Atveriet failu pārvaldības lietotni no savas ierīces.
  • Pārlūkojiet mapi “WhatsApp” un atveriet to.
  • Meklējiet mapi “Media” un atveriet to.
  • Pēc tam atveriet mapi “WhatsApp Images”.
  • Šeit jūs atradīsit visas saņemtās un nosūtītas WhatsApp saņemtās fotogrāfijas. Pārbaudiet, vai tur ir izdzēstās fotogrāfijas.
  • 2. Atjaunojiet WhatsApp rezerves fotoattēlus

    WhatsApp ir automātiska rezerves funkcija, kas regulāri saglabā tās sarunas un plašsaziņas līdzekļus. Ja jūs aktivizējāt šo funkciju, caur dublējumu varat atgūt izdzēstos WhatsApp fotoattēlus.

    Lai atjaunotu WhatsApp rezerves fotoattēlus, izpildiet šīs darbības:

  • Atinstalējiet WhatsApp no ​​jūsu ierīces.
  • Pārinstalējiet WhatsApp un izpildiet instrukcijas, lai to vēlreiz konfigurētu.
  • Pēc pieprasījuma pieskarieties “Atjaunot”, lai atgūtu rezerves sarunas un multivides.
  • Pēc atjaunošanas pārliecinieties, vai izdzēstie fotoattēli ir atgūti.
  • 3. Izmantojiet datu atkopšanas programmatūru

    Ja pirmās divas opcijas nedarbojas, varat mēģināt izmantot specializētu datu atkopšanas programmatūru, lai atgūtu izdzēstos WhatsApp fotoattēlus.

    Cita starpā ir pieejamas vairākas programmatūras iespējas, piemēram, Dr.Fone, Imobie Phonerescue, Easeus Mobisaver. Šīs programmas ir paredzētas, lai atgūtu zaudētos datus no Android un iOS ierīcēm.

    Lai izmantotu datu atkopšanas programmatūru, ievērojiet izvēlētās programmas sniegtās instrukcijas. Parasti jums būs jāpievieno ierīce ar datoru un jāveic programmatūras norādītās darbības.

    Atcerieties, ka ne visas datu atkopšanas programmas ir bezmaksas, tāpēc pārbaudiet pieejamās iespējas un izvēlieties to, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

    Secinājums

    Izdzēsto WhatsApp fotoattēlu atgūšana var būt izaicinošs uzdevums, taču tas nav neiespējami. Sāciet, pārbaudot ierīces mapi “WhatsApp attēli”, un pēc tam mēģiniet atjaunot WhatsApp rezerves fotoattēlus. Ja šīs opcijas nedarbojas, varat izmantot datu atkopšanas programmatūru, lai palīdzētu jums atgūt zaudētās fotogrāfijas.

    Atcerieties veikt regulāras ierīces dublējumus, lai nākotnē izvairītos no datu zaudēšanas. Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs un ka jūs varat veiksmīgi atgūt izdzēstos WhatsApp fotoattēlus!