Kā atiestatīt Xiaomi

Kā atiestatīt Xiaomi: Pilns ceļvedis

Ja jūs saskaraties ar problēmām ar savu Xiaomi viedtālruni un vēlaties to atiestatīt uz rūpnīcas iestatījumiem, šī pilna rokasgrāmata jums palīdzēs. Atiestatīt ierīci var būt noderīga daudzās situācijās, piemēram, kad ierīce ir lēna, bloķē vai rodas biežas kļūdas.

1. solis: dublēt datus

Pirms turpināt atiestatīšanas procesu, ir svarīgi dublēt visus svarīgos datus. Tas ietver fotoattēlus, videoklipus, kontaktus, ziņojumus un citus failus, kurus nevēlaties zaudēt. Jūs varat dublēt, izmantojot mākoņa krātuves pakalpojumus, piemēram, Google disku, vai failu pārsūtīšanu uz datoru.

2. solis: piekļūstiet saviem Xiaomi iestatījumiem

Lai atiestatītu Xiaomi, jums būs jāpiekļūst ierīces iestatījumiem. Par to rīkojieties zemāk:

  • Sākuma ekrāna no augšas uz leju, lai atvērtu paziņojuma paneli, slīdiet pirkstu no augšas uz leju.
  • Pieskarieties pārnesuma ikonai, lai piekļūtu iestatījumiem.
  • Rullējiet ekrānu uz leju un pieskarieties “Sistēmai un ierīcei”.
  • Pēc tam pieskarieties “redefinar”.
  • 3. solis: atlasiet Atiestatīšanas opciju

    Tagad, kad atrodaties Xiaomi atiestatīšanas iestatījumos, jums būs pieejamas dažas iespējas. Atkarībā no ierīces modeļa opcijas var atšķirties. Visizplatītākās iespējas ir:

    • Visu iestatījumu no jauna definēšana: Šī opcija atiestatīs visus jūsu Xiaomi iestatījumus, ieskaitot tīkla iestatījumus, skaņu, ekrānu, cita starpā. Tomēr jūsu personas dati, piemēram, fotoattēli un video, netiks izdzēsti.
    • Reset rūpnīcas iestatījumi: Šī opcija izdzēsīs visus jūsu Xiaomi datus un atjaunos rūpnīcas iestatījumus. Pirms šīs opcijas izvēles pārliecinieties, ka esat atgriezis datus.

    Atlasiet opciju, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, un apstipriniet jūsu izvēli.

    4. solis: pagaidiet atiestatīšanas procesu

    Pēc atiestatīšanas opcijas izvēles jūsu Xiaomi restartēs un sāks atiestatīšanas procesu. Pagaidiet, līdz process ir pabeigts. Tas var aizņemt dažas minūtes.

    5. solis: atkal iestatiet savu Xiaomi

    Pēc atiestatīšanas procesa pabeigšanas jūsu Xiaomi tiks restartēts un jūs tiksit novirzīts uz sākotnējās konfigurācijas ekrānu. Izpildiet ekrāna instrukcijas, lai vēlreiz konfigurētu ierīci. Jums būs jāizveido savienojums ar Wi-Fi tīklu, piesakieties savā Xiaomi kontā un jāatjauno dati no iepriekš izveidotās dublējuma.

    Tagad jūs zināt, kā viegli un droši atiestatīt savu Xiaomi. Pirms turpināt atiestatīšanu, atcerieties dublēt savus datus un uzmanīgi ievērojiet instrukcijas. Ja jums ir kādi jautājumi vai atrodat problēmu procesa laikā, skatiet ierīces rokasgrāmatu vai sazinieties ar Xiaomi atbalstu.

    Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Veiksmi!