Kā izņemt rūsas traipu no drēbēm

Kā noņemt rūsas traipu no drēbēm

Rūsa plankumi var būt īsts murgs, kad tie parādās mūsu iecienītākajās drēbēs. Par laimi, ir vairāki efektīvi veidi, kā noņemt šos plankumus un atstāt drēbes kā jaunas. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem noderīgiem padomiem, kas palīdzēs ātri un viegli atbrīvoties no rūsas plankumiem.

1. Balts etiķis

Baltais etiķis ir lielisks rūsas traipu noņemšanas līdzeklis. Apmēram 30 minūtes vienkārši ienirstiet krāsoto zonu tīrā baltā etiķī un pēc tam maigi berzējiet ar mīkstu suku. Labi izskalojiet un normāli mazgājiet.

2. Citrons un sāls

Vēl viena efektīva iespēja ir izmantot citronu sulas un sāls maisījumu. Saspiediet citrona sulu virs rūsas traipa un virsū apkaisa sāli. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet to ar suku. Noskalojiet un mazgājiet normāli.

3. Nātrija bikarbonāts

Nātrija bikarbonātu var izmantot arī rūsas plankumu noņemšanai. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet uz traipu. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet to ar suku. Noskalojiet un mazgājiet normāli.

4. Ūdeņraža peroksīds

Ūdeņraža peroksīds ir spēcīgs vietas noņemšanas līdzeklis, ieskaitot rūsu. Uzklājiet nedaudz ūdeņraža peroksīda virs traipa un ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes. Tad mazgājiet normāli.

5. Trauku ēdiens

Ja rūsas traips ir nesen, varat mēģināt noņemt ar traukiem. Uzklājiet mazgāšanas līdzekli tieši uz traipu, viegli berzējiet un labi noskalojiet. Atkārtojiet procesu, ja nepieciešams, un normāli mazgājiet.

Secinājums

Rūsas plankumu noņemšana no apģērba var šķist grūts uzdevums, taču ar pareizajām metodēm ir iespējams atstāt drēbes bez šīm nevēlamajām vietām. Izmēģiniet iepriekš minētos padomus un redziet, kurš no tiem jums vislabāk der. Pirms jebkura produkta vai traipu noņemšanas metodes lietošanas atcerieties vienmēr pārbaudīt apģērba aprūpes norādījumus.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs un ka jūs varat veiksmīgi noņemt rūsas plankumus no drēbēm. Veiksmi!