Kā studēt enem

Kā izpētīt enem

Nacionālās vidusskolas eksāmens (ENEM) ir viens no galvenajiem testiem Brazīlijā un var atvērt durvis universitātēm un stipendiju programmām. Tāpēc ir svarīgi sagatavoties vislabākajā iespējamā veidā. Šajā rakstā mēs iepazīstināsim ar dažiem padomiem un stratēģijām, lai jūs varētu efektīvi mācīties ENEM.

1. Organizējiet savu laiku

Viena no pirmajām lietām, kas jums jādara, ir organizēt savu studiju laiku. Izveidojiet nedēļas vai mēneša grafiku, definējot laiku, kad jūs veltīsit sevi studijām. Atcerieties iekļaut atpūtas un atpūtas brīžus, lai nepārslogotu prātu.

2. Izvirzīt mērķus

Iestatiet mācību mērķus katrai dienai vai nedēļai. Tas palīdzēs jums palikt koncentrētam un motivētam. Iestatiet reālistiskus un sasniedzamus mērķus, ņemot vērā savu pieejamo laiku un prasmes.

3. Izmantojiet dažādas funkcijas

Lai izpētītu ENEM, ir svarīgi izmantot dažādus resursus. Papildus mācību grāmatām cita starpā varat izmantot video nodarbības, tiešsaistes vingrinājumus, studiju lietojumprogrammas. Tādā veidā jums būs dažādi materiāli un pieejas satura apgūšanai.

4. Veikt simulācijas

Simulācijas ir lielisks veids, kā sagatavoties ENEM. Viņi palīdz jums uzzināt testa formātu, pārbaudīt savas zināšanas un noteikt, kuras jomas jums ir jāapgūst visvairāk. Mēģiniet periodiski simulēt, lai pievienotu jūsu progresu.

5. Pārskatiet saturu

Pārskats ir kritisks, lai novērstu saturu atmiņā. Atvēliet laiku pētīto priekšmetu pārskatīšanai, kopsavilkumu veidošanu, vingrinājumu risināšanu un galveno jēdzienu atcerēšanos. Pārskats arī palīdz noteikt visas šaubas un nepilnības.

6. Rūpējieties par savu veselību

Papildus pētījumiem ir svarīgi rūpēties par savu fizisko un garīgo veselību. Sadaliet līdzsvarotu uzturu, praktizējiet fiziskās aktivitātes un rezervējiet atpūtas un relaksācijas mirkļus. Labi gulēšana ir kritiska arī mācīšanās fiksācijai.

7. Palieciet motivēti

INEM studēšana var būt izaicinoša, taču ir svarīgi palikt motivētam. Atcerieties savus mērķus un to, cik daudz šis pierādījums var ietekmēt jūsu nākotni. Meklējiet atbalstu no draugiem un ģimenes, piedalieties mācību grupās un visu laiku sviniet savus sasniegumus.

Ar šiem padomiem jūs būsit labāk gatavs stāties pretī enem un sasniegt labus rezultātus. Atcerieties, ka katram cilvēkam ir savs studiju temps, tāpēc pielāgojiet šīs stratēģijas atbilstoši viņu vajadzībām. Veiksmi!