Kā pix kredītkarti

Kā pix kredītkarti

Pix ir tūlītēja maksājumu sistēma, kas Brazīlijā ir kļuvusi arvien populārāka. Ar to ir iespējams ātri un droši veikt pārskaitījumus un maksājumus, bez nepieciešamības izmantot naudu natūrā vai fiziskās kartēs. Bet vai ir iespējams padarīt PIX, izmantojot kredītkarti? Šajā rakstā mēs izpētīsim šo iespēju un paskaidrosim, kā padarīt PIX ar kredītkarti.

Kas ir pix?

Pix ir sistēma, ko izstrādājusi Brazīlijas centrālā banka, kas ļauj veikt pārskaitījumus un maksājumus uzreiz, 24 stundas dienā, 7 dienas nedēļā. Tas darbojas integrētā veidā ar finanšu iestādēm un izmanto tehnoloģiju, lai paātrinātu finanšu darījumus.

Kā darbojas PIX kredītkarte?

Pašlaik nav iespējams izgatavot PIX, izmantojot kredītkarti. PIX ir tieši saistīts ar bankas kontiem, un darījumu veikšanai ir nepieciešams konts finanšu iestādē. Tādējādi PIX tiek veikts, izmantojot atslēgu, kas var būt CPF, e -pasts, tālruņa numurs vai nejauša atslēga, ko ģenerē banka.

Lai izveidotu PIX, finanšu iestādē, kas piedāvā šo pakalpojumu, ir jābūt kontam. Reģistrējot PIX atslēgu, jūs varat saņemt pārskaitījumus un veikt maksājumus, izmantojot šo atslēgu. Tomēr PIX nav saistīta ar kredītkarti, kas ir darījums, kas veikts tieši starp bankas kontiem.

Pix

priekšrocības

Pix sniedz vairākas priekšrocības lietotājiem, piemēram:

  • Ātruma pārsniegšana: darījumi tiek veikti uzreiz, bez nepieciešamības gaidīt bankas kompensāciju;
  • Pieejamība: PIX ir pieejams 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, ieskaitot brīvdienas;
  • Drošība: PIX izmanto uzlabotas drošības tehnoloģijas, lai aizsargātu darījumus;
  • Vieglums: PIX ir iespējams veikt, izmantojot tikai vienu atslēgu bez nepieciešamības informēt bankas datus;
  • Bezmaksas: Lielākā daļa finanšu iestāžu neiekasē maksu, lai veiktu darījumus, izmantojot pix.
  • Secinājums

    Pix ir praktisks un drošs veids, kā veikt pārskaitījumus un maksājumus. Lai gan nav iespējams izgatavot PIX, izmantojot kredītkarti, ir iespējams izmantot šīs sistēmas priekšrocības, izmantojot bankas kontu. Tāpēc, ja jūs vēl neizmantojat PIX, ir vērts zināt un baudīt šo vieglumu, ko piedāvā Brazīlijas centrālā banka.