Kā apcept zivis

Kā apcept zivis

Zivju cepšana ir garšīgs veids, kā pagatavot šo daudzpusīgo ēdienu. Izmantojot pareizo paņēmienu, no ārpuses ir iespējams iegūt kraukšķīgas zivis un iekšpusē. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā vienkārši apcept zivis un garšīgi.

1. solis: izvēlieties pareizo zivi

Pirms sākat cepties zivis, ir svarīgi izvēlēties sugu, kas ir piemērota šai sagatavošanai. Zivis un stingras zivis, piemēram, tilapija, vienīgā un bass, ir lieliskas iespējas. Pārliecinieties, ka zivis ir svaigas un tīras.

2. solis: sagatavojiet marinādi

Lai zivīm piešķirtu lielāku garšu, ir interesanti marinēt pirms cepšanas. Jūs varat izmantot citronu sulas, sāls, piparu un garšaugu maisījumu pēc jūsu izvēles. Atstājiet zivis, kas marinē vismaz 30 minūtes pirms turpināšanas.

3. solis: pagatavojiet mīklu maizei

Lai iegūtu zivis, lai iegūtu kraukšķīgu konusu, jums tas ir jāizplata. Pēc garšas pagatavojiet vienkāršus makaronus, izmantojot miltus, sāli, piparus un garšvielas. Pakāpeniski pievienojiet ūdeni līdz pastveida konsistencei.

4. solis: Maize zivis

Nododiet katru zivju gabalu rīvmaizēs, pārliecinoties, ka tas pārklāj visas puses. Noņemiet lieko masu un atlieciet malā.

5. solis: karsē eļļu

Izvēlieties dziļu pannu un ielieciet pietiekami daudz eļļas, lai pārklātu zivju gabalus. Sildiet eļļu uz vidēji augstas uguns, līdz tā sasniedz ideālu temperatūru cepšanai, kas ir aptuveni 180 ° C.

6. solis: apcepiet zivis

Ar karstu eļļu uzmanīgi ievietojiet zivju gabalus pannā. Izvairieties no daudzu gabalu ievietošanas vienlaikus, lai nesamazinātu eļļas temperatūru. Apcepiet katru pusi apmēram 3 līdz 4 minūtes vai līdz zeltainai un kraukšķīgai.

7. solis: iztukšojiet lieko eļļu

Pēc zivju cepšanas noņemiet to no pannas ar putekļiem un novietojiet to virs papīra dvieļiem, lai iztukšotu lieko eļļu.

8. solis: pasniedziet un baudiet

Jūsu ceptās zivis ir gatavas pasniegšanai! Sekojiet ar rīsiem, salātiem vai dārzeņiem un baudiet šo gardo maltīti.

Tagad, kad jūs zināt, kā apcept zivis, izmēģiniet šo paņēmienu mājās un pārsteigt sevi ar rezultātu. Laba apetīte!