Kā pielāgot Abada

Kā pielāgot Abadá

Jūs, iespējams, jau esat piedalījies pasākumā vai ballītē, kurā bija obligāti jāizmanto abats, vai ne? Šie pielāgotie t -krekli ir ļoti izplatīti festivālos, karnevāla blokos un citos gadījumos. Tomēr tie ne vienmēr ir tik stilīgi, kā mēs vēlētos. Tātad, šajā emuārā mēs iemācīsim jums dažus padomus, kā pielāgot Abada un atstāt to ar savu seju!

1. Izmantojiet šķēres

Viens no vienkāršākajiem abata pielāgošanas veidiem ir šķēres. Jūs varat sagriezt piedurknes, veikt izgriezumus priekšpusē vai aizmugurē, izveidot bārkstis, cita starpā. Atlaidiet savu radošumu un izveidojiet unikālu modeli!

2. Uzklājiet akmeņus

Vēl viena iespēja ir izmantot akmeņus, lai abatam piešķirtu īpašu pieskārienu. Jūs varat ielīmēt rhinestones, fliterus, lodītes vai jebkura cita veida rotājumus, kurus vēlaties. Vienkārši izmantojiet auduma līmi un salieciet akmeņus vēlamajā vietā.

3. Izgatavot gleznas

Ja jums ir mākslinieciskās prasmes, varat izmantot izdevību, lai izveidotu gleznas abatā. Izmantojiet auduma krāsas un sukas, lai izveidotu zīmējumus, frāzes vai jebko citu, ko vēlaties. Pirms T-krekla nēsāšanas atcerieties ļaut krāsai pilnībā nožūt.

4. Pievienot ienākumus

Ienākumi ir audums, ko plaši izmanto apģērba pielāgošanai, un ar ABBA neatšķiras. Jūs varat šūt vai ielīmēt mežģīņu gabalus uz piedurknēm, apkakles vai citām t -krekla daļām. Papildus tam, ka Abadá ir skaistāks, mežģīnes arī rada pieskārienu.

5. Izmantojiet aksesuārus

Visbeidzot, vienkāršs veids, kā pielāgot savu abatu, ir aksesuāru izmantošana. Starp citiem elementiem, kas atbilst jūsu stilam, varat pievienot piespraudes, pogas, lentes, plāksterus. Vienkārši salabojiet tos ABBA radoši un gatavi!

Tagad, kad jūs zināt dažus padomus, kā pielāgot ABBA, vienkārši sakārtojiet rokas un padariet jūsu t -kreklu personalizētu. Atcerieties izmantot savu radošumu un izveidot unikālu modeli, kas atspoguļo jūsu personību. Izklaidējieties!