Kā kādam izveidot vakuumu

Kā izveidot vakuumu kādam

Kas nekad nav bijis situācijā, kad vēlas kādam uzņemt vakuumu? Neatkarīgi no tā, vai tas ir personisku iemeslu dēļ, vai vienkārši tāpēc, ka jūs neinteresē sarunas uzturēšana, vakuuma sniegšana var būt ierobežojumu noteikšanas veids un saglabāt savu mieru. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas stratēģijas, kā pieklājīgā un efektīvā veidā izveidot vakuumu kādam.

1. Esiet skaidrs no sākuma

Viens no labākajiem veidiem, kā izvairīties no nepatīkamām situācijām, ir skaidrība no jūsu nodomu sākuma. Ja jūs neinteresē uzturēt kontaktus ar kādu, sakiet, ka tas ir skaidrs sarunas sākumā. Esiet pieklājīgs, bet stingrs, un paskaidrojiet, ka šobrīd neesat pieejams runāt.

2. Izmantojiet “vīzas” paņēmienu

Smalks veids, kā radīt vakuumu kādam, ir izmantot “vīzu” paņēmienu. Tas nozīmē, ka jūs skatāties personas vēstījumu, bet nekavējoties neatbildat. Šī stratēģija var būt efektīva, lai parādītu, ka šobrīd esat aizņemts vai neesat pieejams, bez tā, ka jums nav jābūt rupjam.

3. Esiet īss atbildēs

Vēl viens veids, kā radīt vakuumu kādam, ir īsi un objektīvi reaģēt. Izvairieties no sarunas pagarināšanas un nepiedalieties papildu priekšmetiem. Atbildiet tikai par to, kas ir nepieciešams, un pārtraukt sarunu izglītoti.

4. Nesāciet sarunas

Efektīva vakuuma stratēģija kādam nav sākt sarunas. Ja jūs neinteresē uzturēt kontaktus ar personu, izvairieties no ziņojumu sūtīšanas vai mijiedarbības sākšanas. Tādā veidā jūs skaidri parādāt, ka jūs neinteresē sarunas uzturēšana.

5. Esiet godīgs, bet laipns

Ja persona uzstāj, lai uzturētu sakarus pat pēc tam, kad esat devis pazīmes, ka jūs neinteresē, esiet godīgs, bet laipns. Skaidri un pieklājīgi paskaidrojiet, ka jūs neinteresē uzturēt kontaktu un dod priekšroku turpināt. Atcerieties būt cieņpilnai un izturēties pret cilvēku ar apsvērumiem.

Secinājums

Vakuums kādam var būt veids, kā noteikt ierobežojumus un saglabāt savu mieru. Izmantojiet šajā rakstā minētās stratēģijas, lai padarītu vakuumu pieklājīgā un efektīvā veidā. Vienmēr atcerieties būt cieņā un izturēties pret cilvēku, pat ja jūs neinteresē kontakta uzturēšana.