Kā izgatavot bietes

Kā izveidot bietes

Bietes ir ļoti barojošs un daudzpusīgs dārzenis, ko var patērēt daudzos veidos. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums dažus veidus, kā vienkārši un garšīgi sagatavot bietes.

Beetroot

priekšrocības

Bietes ir bagātas ar būtiskām barības vielām mūsu veselībai. Tas satur A, C un B vitamīnus, kā arī minerālus, piemēram, dzelzi, kalciju un kāliju. Turklāt bietes ir lielisks šķiedrvielu avots, kas palīdz pareizi darboties zarnās.

biešu receptes

Šeit ir dažas vienkāršas un garšīgas receptes, kuras jūs varat izmēģināt:

  • biešu salāti: vāra bietas verdošā ūdenī līdz mīkstai. Nomizojiet un sagrieziet kubiņos. Bļodā sajauc bietes ar zaļām lapām, fetas sieru un valriekstiem. Sezona ar olīveļļu, balzamiko etiķi, sāli un pipariem.
  • Beet sula: blenderī ar ūdeni un citronu sulu mizotu neapstrādātu bieti. Celm un pasniedz aukstumu.
  • bietes un bietes gatavo verdošā ūdenī līdz maigai. Nomizojiet un mīciet ar dakšiņu. Sezona ar sāli, pipariem un olīveļļu.
  • Ziņkārības par bietēm

    Bietes ir dinamisks dārzenis, kas var svārstīties no sarkanas, dzeltenas un baltas. To plaši izmanto vairāku valstu ēdiena gatavošanā, kas ir izplatīta sastāvdaļa salātos, sulās un karstos ēdienos.

    Bietes ir pazīstamas arī ar ārstnieciskajām īpašībām. Tam ir antioksidanti, kas palīdz apkarot brīvos radikāļus, novēršot priekšlaicīgu novecošanos un stiprinot imūnsistēmu.

    Turklāt bietes ir liels sabiedrotais tiem, kas vingro, jo tas palīdz muskuļu atjaunošanā un uzlabo pretestību apmācības laikā.

    Secinājums

    Bietes ir ļoti veselīgs un daudzpusīgs ēdiens, ko var iekļaut dažādās receptēs. Mēģiniet iekļaut bietes savā ēdienā un izbaudīt visas tā ieguvumus veselībai.

    Mēs ceram, ka jums patika padomi, kā izveidot bietes. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet to komentāros!