Kā cum viens pats

Kā cum vien: atklājiet vientuļo baudu

Ja jūs meklējat prieku un seksuālu gandarījumu, bet jums nav partnera, kurš dalītos šajā brīdī, neuztraucieties! Ir pilnīgi iespējams nākt vienatnē un baudīt intīmus baudas mirkļus. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, lai jūs varētu masturbēt un sasniegt orgasmu pilnā un apmierinošā veidā.

satikt savu ķermeni

Pirms sākat masturbēt, ir svarīgi labi zināt savu ķermeni. Izpētiet sevi, uzziniet, kuras ir visjutīgākās jomas un kuri stimuli jums sagādā vislielāko prieku. Katrs cilvēks ir unikāls, tāpēc ir svarīgi zināt sevi un zināt, kas jūs aizrauj.

Izmēģiniet dažādas metodes

Ir vairākas masturbācijas metodes, kas var palīdzēt sasniegt orgasmu. Piedzīvojiet dažādas stimulācijas formas, piemēram, vibratoru, pirkstu vai dušas izmantošana. Nebaidieties pārbaudīt jaunas lietas un uzzināt, kas jums sagādā vislielāko prieku.

Izmantojiet iztēli

Masturbācijai nav jābūt tikai fiziskai, tā var būt arī garīga. Izmantojiet savu iztēli, lai radītu fantāzijas un situācijas, kas jūs aizrauj. Padomājiet par erotiskām ainām, lasiet jutekliskos stāstus vai skatieties pornofilmas, ja tās jūs iepriecina. Svarīgi ir tas, ka jūs jūtaties ērti un stimulē.

Izpētiet dažādas erogēnās zonas

Cilvēka ķermenim papildus dzimumorgāniem ir vairākas erogēnas zonas. Izpētiet citas ķermeņa daļas, kas dod jums prieku, piemēram, krūtis, kakls, augšstilbi, cita starpā. Mudiniet šīs teritorijas masturbācijas laikā un atklāt jaunas baudas formas.

  • Izmantojiet smērvielu
  • Izmēģiniet dažādas pozīcijas
  • Cieniet savu laiku
  • Nelietojiet steigā

  • tehnika
    apraksts

    punkts

    Izmēģiniet šos padomus un paņēmienus un uzziniet prieku to baudīt vienatnē. Atcerieties, ka masturbācija ir veselīgs un dabisks veids, kā izpētīt savu ķermeni un labāk iepazīt sevi. Izbaudiet šo tuvības brīdi un izbaudiet vientuļo prieku!

    klitors mudiniet klitoru ar apļveida vai turp un atpakaļ kustībām.
    g Izpētiet punktu G ar spiediena kustībām vai izmantojot vibratoru.
    punkts u mudiniet punktu U, kas atrodas pie maksts ieejas, ar mīkstām kustībām.
    anus Ja jūtaties ērti, masturbācijas laikā mēģiniet stimulēt anālo atveri.