Kā saukt citu DDD

Kā saukt citu DDD

Zvanīšana citai DDD var šķist sarežģīta, taču patiesībā tas ir diezgan vienkārši. Šajā emuārā mēs jums iemācīsim soli pa solim, lai praktiski un ātrā veidā izsauktu zvanus uz citiem DDD.

1. solis: pārbaudiet DDD kodu

Pirmais solis ir pārbaudīt, kas ir DDD kods, uz kuru vēlaties piezvanīt. Katrā Brazīlijas reģionā ir noteikts kods, kas jāmirst pirms tālruņa numura.

Piemēram, ja vēlaties piezvanīt DDD 21 (Riodežaneiro), atlaides kods ir 021. DDD 11 (São Paulo) kods ir 011.

2. solis: ievadiet DDD kodu

Pēc DDD koda pārbaudes ierakstiet to pirms tālruņa numura, uz kuru vēlaties piezvanīt. Piemēram, ja vēlaties piezvanīt uz 1234-5678 uz DDD 21, jums jāievada 021 1234-5678.

Atcerieties iekļaut DDD kodu pat tad, ja tas savienojas ar skaitli tajā pašā reģionā. Tas ir nepieciešams, lai savienojums būtu pareizs.

3. solis: izveidojiet savienojumu

Pēc DDD koda un pilna tālruņa numura ievadīšanas vienkārši nospiediet zvana pogu no tālruņa vai mobilā tālruņa. Pagaidiet dažus mirkļus, līdz zvans ir pabeigts.

Ja zvans nav aizpildīts vai rodas problēma, pārliecinieties, vai esat pareizi ierakstījis DDD kodu un tālruņa numuru.

Papildu padomi

Daži telefona operatori piedāvā īpašus plānus vai paketes tālsatiksmes zvaniem. Sazinieties ar savu pārvadātāju, ja ir kāda ekonomiska iespēja veikt zvanus uz citiem DDD.

Ir arī svarīgi atcerēties, ka traucējumu līmenis var atšķirties atkarībā no operatora un līguma plāna. Lai iegūtu sīkāku informāciju par iekasētajām summām, skatiet savu pārvadātāja informāciju.

Tagad, kad jūs zināt, kā piezvanīt citam DDD, izmantojiet iespēju sazināties ar draugiem, ģimeni vai veikt uzņēmējdarbību citos Brazīlijas reģionos. Zvanīšana citiem DDD nekad nav bijusi tik vienkārša!