Kā salikt burvju kubu 3×3

Kā iestatīt burvju kubu 3×3

3×3 burvju kuba uzstādīšana sākumā var šķist biedējošs izaicinājums, taču ar nelielu praksi un pacietību ikviens var iemācīties atrisināt šo ikonisko mīklu. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai vienkārši un efektīvi saliktu 3×3 Magic Cube.

1. solis: zināt detaļas

Pirms sākat uzstādīt burvju kubu, ir svarīgi saprast dažādus gabalus, kas veido mīklu. 3×3 kubu kopumā veido 26 gabali:

  • 1 centrs
  • 12 malas
  • 8 stūri
  • 6 sejas centri

Šos gabalus var pārvietot dažādos virzienos, lai atrisinātu burvju kubu.

2. solis: iemācieties notāciju

Pirms sākat uzstādīt burvju kubu, ir svarīgi iemācīties apzīmējumu, ko izmanto kustību aprakstīšanai. Visizplatītākais apzīmējums ir slāņu apzīmējums, kurā tiek izmantoti burti U, D, L, R, F un B, lai attēlotu kustības attiecīgi augšējā, apakšējā, kreisajā, labajā, priekšējos un aizmugurējos slāņos.

Turklāt ir arī apgrieztas kustības, kuras attēlo apostrofa simbols (‘). Piemēram, u ‘nozīmē pagriezt augšējo slāni pretēji pulksteņrādītāja virzienam.

3. solis: atrisiniet pirmo slāni

Pirmais solis, lai uzstādītu burvju kubu, ir pirmā slāņa atrisināšana. Sāciet, izvēloties krāsu, kas ir pirmā slāņa pamatne, un kuba centrā uzstādiet krustu ar šo krāsu.

Pēc tam novietojiet malas, kas atbilst šai krāsai ap centru, lai tās pareizi derētu.

4. solis: atrisiniet otro slāni

Pēc pirmā slāņa atrisināšanas nākamais solis ir otrā slāņa atrisināšana. Šim nolūkam jums būs jānovieto malas, kas atbilst otrajam slānim, un pagriezt slāņus, lai tie pareizi uzstādītos.

Ir dažādi algoritmi, kurus var izmantot otrā slāņa atrisināšanai, un ir svarīgi praktizēt un izmēģināt dažādas metodes, lai atrastu to, kas jums vislabāk der.

5. solis: atrisiniet trešo slāni

Pēdējais solis, lai uzstādītu burvju kubu, ir trešā slāņa atrisināšana. Šajā posmā jums būs pareizi jānovieto stūri un jāpagriež slāņi, lai tie būtu piemēroti.

Tāpat kā otrajā slānī, ir dažādi algoritmi, kurus var izmantot trešā slāņa atrisināšanai. Praktizējiet un izmēģiniet dažādas metodes, līdz atrodat, kas jums vislabāk der.

6. solis: uzlabot savu tehniku ​​

Pēc iemācīšanās salikt 3×3 Magic Cube, ir pienācis laiks uzlabot savu tehniku. Regulāri praktizējiet un mēģiniet uzlabot savu izšķirtspējas laiku. Ir arī dažādas progresīvas metodes, kuras var iemācīties efektīvāk atrisināt burvju kubu.

Atcerieties, ka prakse ir kritiska, lai kļūtu par speciālistu burvju kuba izveidē. Izklaidējieties un izaiciniet sevi ātrāk un ātrāk atrisināt kubu!