Kā uzzināt, vai es pagājusi gadu

Kā uzzināt, vai es pagājusi gads

Tā kā gads ir ļoti svarīgs brīdis jebkura studenta dzīvē. Tā ir atlīdzība par visiem centieniem un centību visa mācību gada laikā. Bet kā jūs zināt, vai jūs patiešām gājāt gadu? Šajā rakstā mēs parādīsim dažus veidus, kā uzzināt, vai esat apstiprināts. Pārbaudiet to!

Final Notes

Viens no visbiežāk sastopamajiem veidiem, kā uzzināt, vai esat pārgājis uz gadu, ir jūsu pēdējās piezīmes. Parasti skolas un universitātes padara skolēnu atzīmes pieejamas tiešsaistes sistēmā vai caur biļeteniem. Pārbaudiet savas piezīmes visās disciplīnās un salīdziniet ar minimālo apstiprināšanas vidējo rādītāju.

Runājiet ar skolotājiem

Vēl viens veids, kā zināt, vai gadu runājāt ar saviem skolotājiem. Viņi ir atbildīgi par jūsu snieguma novērtēšanu visa gada garumā un var jums pateikt, vai esat apstiprināts vai nē. Atzīmējiet tikšanos ar katru no viņiem un pajautājiet visas šaubas.

Konsultācija ar koordināciju

Ja jums joprojām ir šaubas par savu apstiprinājumu, viena iespēja ir norunāt tikšanos ar skolas vai universitātes koordināciju. Viņiem ir piekļuve visai nepieciešamajai informācijai un var jūs precīzi informēt, ja esat pārgājis uz gadu vai nē.

Pārbaudes pārskats

Ja uzskatāt, ka piezīmes neatspoguļo jūsu patieso sniegumu, varat pieprasīt pierādījumu. Dažas iestādes ļauj studentiem lūgt pārskatīt pārskatus, kā rezultātā var mainīt galīgo pakāpi.

  • Pārbaudiet savas pēdējās piezīmes
  • Runājiet ar skolotājiem
  • Skatīt koordināciju
  • Pieprasīt pierādījumu pārskats

  • Veidi, kā zināt, vai es pagājusi gads

    Pārbaudiet galīgās piezīmes
    Runājiet ar skolotājiem
    Skatīt koordināciju
    Pieprasīt pierādījumu pārskats