Kā ņemt stikla līmi

Kā ņemt stikla līmi

Ja jums ir bijusi pieredze mēģināt noņemt stikla līmi, jūs zināt, kā tā var būt nomākta. Līme var atstāt traipus un atlikumus grūti noņemt. Tomēr ar pareizajām metodēm ir iespējams efektīvi novērst stikla līmi. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem noderīgiem padomiem, lai palīdzētu jums iegūt stikla līmi, nesabojājot virsmu.

1. Izmantojiet karstu ūdeni

Viens no vienkāršākajiem stikla līmes noņemšanas veidiem ir karstā ūdens lietošana. Piepildiet baseinu vai izlietni ar pietiekami karstu ūdeni, lai mīkstinātu līmi. Dažas minūtes iemērciet stikla priekšmetu ūdenī un pēc tam mēģiniet noņemt līmi ar pirkstiem vai plastmasas lāpstiņu.

2. Izmantojiet virtuves eļļu

Vēl viena iespēja ir izmantot virtuves eļļu, lai noņemtu līmi. Uzklājiet nelielu daudzumu eļļas tieši uz līmes un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Pēc tam viegli berzējiet līmi ar mīkstu drānu vai sūkli. Eļļa palīdzēs atslābināt līmi, atvieglojot tās noņemšanu.

3. Balts etiķis

Baltais etiķis ir daudzpusīgs produkts, ko var izmantot, lai noņemtu dažāda veida traipus, ieskaitot stikla līmi. Mitriniet audumu vai sūkli ar baltu etiķi un uzklājiet uz līmes. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet, lai noņemtu līmi. Ja nepieciešams, atkārtojiet procesu, līdz tiek noņemta visa līme.

4. Izopropilspirts

Izopropilspirts ir efektīvs šķīdinātājs stikla līmes noņemšanai. Uzklājiet nelielu daudzumu spirta uz auduma vai kokvilnas un viegli berzējiet virs līmes. Alkohols palīdzēs izšķīdināt līmi, atvieglojot tā noņemšanu. Atcerieties valkāt cimdus, apstrādājot izopropilspirtu.

5. Emaljas noņemšanas līdzeklis

Ja citas iespējas nedarbojas, stikla līmes noņemšanai varat mēģināt izmantot emaljas noņemšanu. Uzklājiet emaljas noņemšanu no auduma vai kokvilnas un viegli berzējiet uz līmes. Pirms uzklājiet to uz visu stikla virsmu, noteikti pārbaudiet produktu nelielā apgabalā.

Ar šiem padomiem jūs varat efektīvi noņemt stikla līmi un nesabojājot virsmu. Pirms uzklājiet tos visā stikla virsmā, atcerieties vienmēr pārbaudīt produktus nelielā apgabalā. Ja nepieciešams, atkārtojiet procesu, līdz tiek noņemta visa līme. Mēs ceram, ka šie padomi būs noderīgi un atvieglos jūsu dzīvi, strādājot ar stikla līmi.