Kā atvērt Bluetooth lodziņu

Kā atvērt Bluetooth Box

Bluetooth skaņas kastes ir populāras un praktiskas ierīces mūzikas klausīšanai jebkur. Tomēr daudziem cilvēkiem ir grūti pirmo reizi atvērt Bluetooth lodziņu. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā atvērt savu Bluetooth kasti un sākt baudīt piedāvāto kvalitātes skaņu.

1. solis: pārbaudiet instrukcijas rokasgrāmatu

Pirms sākšanas ir svarīgi pārbaudīt Bluetooth lodziņa instrukciju rokasgrāmatu. Katram modelim var būt atšķirīga atvēršanas metode, tāpēc ir svarīgi ievērot ražotāja vadlīnijas.

2. solis: identificēt pogas un savienojumus

Novērojiet Bluetooth lodziņa ārpusi un identificējiet pašreizējās pogas un savienojumus. Parasti jūs atradīsit ieslēgšanas/izslēgšanas pogas, palielināt/samazināt skaļumu, atskaņot/pārtraukt, kā arī papildu kabeļa ieeju un iekraušanas kabeļa ieeju.

3. solis: slaids vai pagrieziet vāku

Dažiem Bluetooth Box modeļiem ir vāks, kas jāpieskaras vai jāpagriež, lai atvērtu. Pārliecinieties, vai jūsu kastē ir šī funkcija, un izpildiet instrukcijas, lai pareizi atvērtu.

4. solis: noņemiet aizsardzību

Pēc Bluetooth kastes atvēršanas tajā var atrast plastmasas vai papīra aizsardzību. Uzmanīgi noņemiet šo aizsardzību, lai izvairītos no iekšējo komponentu bojājumiem.

5. solis: savienojiet iekraušanas kabeli

Ja jūsu Bluetooth lodziņā ir maz akumulatora, tas ir nepieciešams savienot ar strāvas avotu. Izmantojiet lādēšanas kabeli, kas piegādāts kopā ar ierīci, un pievienojiet to atbilstošajai ieejai.

6. solis: ieslēdziet Bluetooth lodziņu

Pēc uzlādes kabeļa pievienošanas ieslēdziet Bluetooth lodziņu, nospiežot pagrieziena pogu. Pagaidiet dažas sekundes, līdz tas sākas pilnībā.

7. solis: savienojiet ierīci

Izmantojot ieslēgtu Bluetooth lodziņu, dodieties uz ierīces Bluetooth iestatījumiem (mobilais, planšetdators, dators utt.) Un meklējiet lodziņa nosaukumu pieejamo ierīču sarakstā. Atlasiet lodziņa nosaukumu, lai izveidotu savienojumu.

Tagad, kad esat iemācījies atvērt Bluetooth kasti, jūs esat gatavs baudīt kvalitātes skaņu jebkur. Atcerieties ievērot ražotāja instrukcijas un maksimāli izmantot savu ierīci!