Kā lejupielādēt mūziku Lark Player

Kā lejupielādēt mūziku Lark Player

Ja esat mūzikas cienītājs un vienmēr meklējat jaunas dziesmas, kuras klausīties, LARK atskaņotājs jums ir lieliska iespēja. Izmantojot šo lietotni, jūs varat lejupielādēt iecienītās dziesmas tieši savā ierīcē un dzirdēt tās bezsaistē jebkurā laikā un jebkur. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā lejupielādēt mūziku Lark Player.

1. solis: lejupielādējiet un instalējiet Lark Player

Pirmais solis, lai lejupielādētu mūziku lark atskaņotājā, ir lejupielādēt un instalēt lietotni savā ierīcē. Lietotni varat atrast ierīces lietotņu veikalā vai nu lietotnē iOS ierīcē, vai arī Google Play veikalā Android ierīcēm. Vienkārši meklējiet “Lark Player” un lejupielādējiet.

2. solis: atveriet Lark Player

Pēc instalēšanas atveriet ierīces LARK atskaņotāju. Jūs saņemsit ar draudzīgu un intuitīvu interfeisu, kas ir gatavs jums sākt lejupielādēt iecienītās dziesmas.

3. solis: meklējiet vēlamo mūziku

Lark Player jūs varat meklēt mūziku, kuru vēlaties lejupielādēt divos veidos: mūzikas nosaukuma vai mākslinieka ierakstīšana meklēšanas joslā vai pārlūkojot pieejamās kategorijas. Lark Player ir plaša dažādu žanru un mākslinieku dziesmu bibliotēka, tāpēc jūs noteikti atradīsit to, ko meklējat.

4. solis: atlasiet dziesmu un noklikšķiniet uz “Lejupielādēt”

Pēc vēlamās dziesmas atrašanas noklikšķiniet uz tā, lai atvērtu atskaņošanas lapu. Šajā lapā atradīsit informāciju par dziesmu, piemēram, mākslinieka vārdu, albumu un ilgumu. Lai lejupielādētu mūziku, noklikšķiniet uz pogas “lejupielādēt” vai bultiņas ikonu uz leju.

5. solis: izvēlieties lejupielādes kvalitāti

Pēc noklikšķināšanas uz “lejupielādēt” jūs tiksit novirzīts uz jaunu lapu, kur varat izvēlēties lejupielādes kvalitāti. Lark Player piedāvā dažādas kvalitātes iespējas, piemēram, augstas kvalitātes, vidējas kvalitātes un zemas kvalitātes. Atlasiet vēlamo opciju un noklikšķiniet uz lejupielādēt, lai sāktu lejupielādi.

6. solis: piekļūstiet lejupielādētajām dziesmām

Pēc lejupielādes LARK atskaņotājā varat piekļūt savām lejupielādētajām dziesmām. Vienkārši dodieties uz lietotnes lietotnes bibliotēku, un jūs atradīsit visas tur lejupielādētās dziesmas. Tagad jūs varat klausīties savas iecienītās bezsaistes dziesmas, neprasot interneta savienojumu.

Tagad, kad jūs zināt, kā lejupielādēt mūziku no Lark Player, izmantojiet iespēju izpētīt visas šīs apbrīnojamās lietotnes funkcijas. Papildus mūzikas lejupielādei varat arī izveidot atskaņošanas sarakstus, atklāt jaunus ierakstus un pat skatīties mūzikas videoklipus. Izklaidējieties!