Kā dziedēt brūci glanos

Kā dziedēt brūci glans

ar bronu brūci var būt neērti un satraucoši. Glāni ir jutīga un atklāta dzimumlocekļa daļa, un visi ievainojumi šajā reģionā var izraisīt sāpes un grūtības urinēšanas un dzimumakta laikā. Šajā emuārā mēs apspriedīsim dažus veidus, kā dziedēt brūci glānos un veicināt pareizu dziedināšanu.

1. Saglabājiet teritoriju tīru un sausu

Ir svarīgi saglabāt skarto zonu tīru un sausu, lai izvairītos no infekcijām. Glāniem ar siltu ūdeni un maigas ziepes maigi, izvairoties no berzēšanas vai kairinošu produktu lietošanas. Pēc mazgāšanas vietas uzmanīgi nožāvējiet ar tīru un mīkstu dvieli.

2. Uzklājiet dziedinošās ziedes

Dziedināšanas ziežu izmantošana var paātrināt dziedināšanas procesu. Meklējiet ziedes, kas satur tādas sastāvdaļas kā E vitamīns, alveja vai kokosriekstu eļļa. Šīm sastāvdaļām ir mitrinošas un dziedinošas īpašības, kas var palīdzēt atjaunot bojāto ādu.

3. Izvairieties no seksuālām attiecībām, līdz pilnīga dziedināšana

Ir svarīgi izvairīties no seksa, kamēr brūce nav pilnībā sadzijusi. Berze dzimuma laikā var palēnināt dziedināšanas procesu un palielināt infekcijas risku. Pagaidiet, līdz brūce ir pilnībā sadzijusi pirms seksuālās aktivitātes atsākšanas.

4. Konsultējieties ar ārstu

Ja glans brūce nedziedē dažu nedēļu laikā vai ja ir infekcijas pazīmes, ir svarīgi konsultēties ar ārstu. Viņi varēs novērtēt brūci, izrakstīt atbilstošus medikamentus un sniegt īpašas dziedināšanas vadlīnijas.

Secinājums

Glānu brūces dziedināšana prasa atbilstošu aprūpi un pacietību. Saglabājiet teritoriju tīru un sausu, uzklājiet dziedinošās ziedes, izvairieties no seksa līdz pilnīgai dziedināšanai un, ja nepieciešams, konsultējieties ar ārstu. Atcerieties, ka katrs gadījums ir unikāls, un ir svarīgi ievērot medicīnas vadlīnijas, lai nodrošinātu pareizu dziedināšanu.