Kā ievietot mūziku Instagram stāstā

Kā ievietot mūziku Instagram Story

Vai esat pamanījis, ka daudzi cilvēki saviem stāstiem pievieno dziesmas Instagram? Tas ir lielisks veids, kā padarīt jūsu ziņas interesantākus un saistošākus. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā ievietot mūziku Instagram stāstā.

1. solis: atveriet Instagram

Vispirms viedtālrunī atveriet Instagram lietotni. Pārliecinieties, ka esat pieteicies savā kontā.

2. solis: izveidojiet jaunu stāstu

Pieskarieties kameras ikonai ekrāna augšējā kreisajā stūrī vai slīdiet pa labi, lai piekļūtu Instagram kamerai. Pēc tam nofotografējiet vai ierakstiet videoklipu savam stāstam.

3. solis: pievienojiet mūziku savam stāstam

Tagad ir pienācis laiks pievienot mūziku savam stāstam. Pieskarieties uzlīmes ikonai ekrāna augšējā labajā stūrī. Pēc tam ritiniet uz leju, līdz atrodat opciju “mūzika” un pieskarieties tai.

Vienreiz mūzikas bibliotēkā jūs varat meklēt konkrētus māksliniekus, albumus vai dziesmas. Jūs varat arī izpētīt ievērojamās dziesmas vai burāt uz mūzikas žanriem.

Kad atrodat vēlamo mūziku, pieskarieties tai, lai priekšskatītu. Ja esat apmierināts, noklikšķiniet uz “Pievienot stāstu”.

4. solis: Pielāgojiet dziesmu

Tagad, kad esat pievienojis dziesmu savam stāstam, varat to pielāgot. Velciet mūzikas ikonu, lai to pārvietotu uz ekrāna un pielāgotu izmēru pēc vēlēšanās.

Varat arī izvēlēties fragmentu no dziesmas, kuru vēlaties spēlēt savā stāstā. Vienkārši velciet laika skalu ekrāna apakšā, lai izvēlētos vēlamo fragmentu.

5. solis: dalieties savā stāstā

Pēc mūzikas pielāgošanas jūs esat gatavs dalīties savā stāstā ar saviem sekotājiem. Pieskarieties bultiņas ikonai ekrāna apakšējā labajā stūrī, lai publicētu stāstu.

Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot mūziku Instagram stāstā, izmantojiet iespēju padarīt jūsu ziņas vēl interesantākas un jautrākas. Izmēģiniet dažādas dziesmas un izveidojiet unikālus un saistošus stāstus!

Mēs ceram, ka šis emuārs jums bija noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Izklaidējieties, veidojot savus muzikālos stāstus vietnē Instagram!