Kā likt regua vārdu

Kā likt lineālam uz vārdu

Ja jūs meklējat veidu, kā vārdā pievienot lineālu savam dokumentam, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā uzvārdu likt lineālam, lai jūs varētu precīzāk izlīdzināt un formatēt tekstu.

1. solis: atvērts vārds

Vispirms datorā atveriet Microsoft vārdu. Pārliecinieties, ka jums ir instalēta Word jaunākā versija, lai piekļūtu visām funkcijām.

2. solis: piekļūstiet cilnei “Skatīt”

Vārda augšējā izvēlnē noklikšķiniet uz cilnes “Skatīt”. Šajā cilnē ir visas jūsu dokumenta skatīšanās iespējas.

3. solis: aktivizēt lineālu

Cilnes “Skats” iekšpusē jūs atradīsit opciju “lineāls”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai to aktivizētu.

4. solis: pielāgojiet lineālu

Tagad, kad lineāls ir aktivizēts, varat to pielāgot atbilstoši savām vēlmēm. Lai pārvietotu lineālu, vienkārši noklikšķiniet un velciet uz vēlamo pozīciju.

5. solis: izmantojiet lineālu

Tagad, kad lineāls ir redzams jūsu dokumentā, jūs varat to izmantot, lai sakārtotu tekstu, iestatītu neveiksmes un cilnes, cita starpā. Vienkārši noklikšķiniet un velciet lineāla zīmolus, lai pielāgotu iestatījumus.

Ar aktivizētu lineālu jums būs lielāka kontrole pār sava dokumenta izkārtojumu vārdā. Izmantojiet šī rīka priekšrocības, lai izveidotu profesionālākus un labi veidotus dokumentus.

Mēs ceram, ka šis emuārs bija noderīgs, lai jūs uzzinātu, kā likt lineālu uz vārdu. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk. Veiksmi ar jūsu dokumentiem!