Kā atbloķēt Santander karti

Kā atbloķēt Santander karti

Ja jūs tikko esat saņēmis savu Santander karti un vēlaties to sākt lietot, ir svarīgi zināt, kā to atbloķēt, pirms varat iepirkties vai izstāties. Šajā rakstā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā ātri un droši atbloķēt savu Santander karti.

1. solis: apmeklējiet vietni Santander

Pirmais solis, lai atraisītu savu Santander karti, ir piekļūt bankas oficiālajai vietnei. Lai to izdarītu, adreses joslā atveriet pārlūkprogrammu un adreses joslā ierakstiet “www.santander.com.br”. Nospiediet Enter un gaidiet, līdz lapas ielāde.

2. solis: piesakieties savā kontā

Pēc piekļuves Santander vietnei atrodiet pieteikšanās opciju lapas augšējā labajā stūrī. Ievadiet savu CPF vai klienta numuru un piekļuves paroli. Noklikšķiniet uz “Piekļuve”, lai pieteiktos savā kontā.

3. solis: piekļūstiet kartes apgabalam

Pēc pieteikšanās jūsu kontā galvenajā izvēlnē meklējiet kartes opciju. Parasti tas atrodas lapas augšdaļā. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai piekļūtu karšu apgabalam.

4. solis: atlasiet atbloķēšanas karti

Kartes apgabalā jūs redzēsit visu ar jūsu kontu saistīto karšu sarakstu. Atrodiet kartīti, kuru vēlaties atbloķēt, un noklikšķiniet, lai to atlasītu.

5. solis: atrodiet atbloķēšanas iespēju

Atlasītajā kartes lapā meklējiet opciju Atbloķēšana. Šī opcija var atšķirties atkarībā no kartes veida un Santander vietnes versijas, bet parasti tā atrodas sānu izvēlnē vai noteiktā cilnē.

6. solis: apstipriniet atbloķēšanu

Kad atrodat atbloķēšanas iespēju, jūs tiksit novirzīts uz jaunu lapu vai logu. Šajā brīdī būs jāapstiprina kartes atbloķēšana. Izpildiet ekrāna instrukcijas un aizpildiet pieprasīto informāciju, piemēram, kartes numuru un atbloķēšanas paroli.

7. solis: pagaidiet apstiprinājumu

Pēc kartes atbloķēšanas apstiprināšanas pagaidiet dažus mirkļus, līdz procesa pabeigšana. Dažos gadījumos var būt nepieciešams restartēt ierīci vai gaidīt noteiktu laika periodu, pirms varat izmantot karti.

8. solis: pārbaudiet karti

Pēc atbloķēšanas pārbaudiet savu Santander karti, veicot pirkumu vai izņemšanu bankomātā. Pārliecinieties, ka karte darbojas pareizi, pirms to lieto lielākos darījumos.

Tagad, kad jūs zināt, kā atbloķēt savu Santander karti, izmantojiet iespēju izpētīt visas tās piedāvātās priekšrocības un priekšrocības. Atcerieties vienmēr saglabāt savu paroli drošībā un nekad nedalīties ar trešajām personām.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums joprojām ir kādi jautājumi vai grūtības, mēs iesakām sazināties ar Santandera atbalstu personalizētai palīdzībai.