Kā uzzīmēt leao

Kā uzzīmēt lauvu

Dzīvnieku zīmēšana var būt jautra un atalgojoša darbība. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā soli pa solim uzzīmēt lauvu, izmantojot vienkāršus un viegli izpildāmus paņēmienus. Tāpēc iegūstiet savu zīmuli un papīru un sāksim!

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai jums ir šādi materiāli ar rokām:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs

1. solis: pamata skice

Lai sāktu, izveidojiet lauvas ķermeņa pamata kontūru. Sāciet ar apli uz galvas un ovālu ķermenim. Pēc tam pievienojiet līnijas kājām un astei.

2. solis: sejas detaļas

Tagad ir pienācis laiks pievienot lauvas sejas detaļas. Uzzīmējiet acis, degunu un muti. Neaizmirstiet arī ausis!

3. solis: Juba

Juba ir viena no visspilgtākajām lauvas iezīmēm. Izvelciet izliektas līnijas ap galvu, lai attēlotu krēpes. Noteikti atstājiet dažas vietas tukšas, lai iegūtu skaļumu.

4. solis: ķermenis un kājas

Tagad strādājiet pie lauvas ķermeņa. Uzlabojiet ķermeņa formas un pievienojiet ķepu detaļas. Atcerieties, ka lauvām ir asas spīles!

5. solis: Galīgā informācija

Lai pabeigtu dizainu, pievienojiet galīgo informāciju, piemēram, ķermeņa matus un ķepu kontūras. Izmantojiet īsas un ātras līnijas, lai attēlotu matus.

6. solis: krāsošana (pēc izvēles)

Ja vēlaties, varat iekrāsot savu lauvas dizainu. Izmantojiet brūnu, dzeltenu un oranžu nokrāsas, lai manām būtu tumši brūnas nokrāsas. Neaizmirstiet atstāt balto acu zonu, lai to izceltu.

Tagad, kad esat iemācījies uzzīmēt lauvu, daudz praktizēt un izklaidēties, radot dažādas pozas un izteicienus savam lauvai. Laika gaitā jūs uzlabosit savas prasmes un izveidosit arvien pārsteidzošākus dizainus!