Kā mainīt iPhone paroli

Kā mainīt iPhone paroli

Ja jums ir iPhone un vēlaties mainīt ierīces atbloķēšanas paroli, šis raksts ir paredzēts jums. Šajā solī pa solim parādīsim, kā jūs varat viegli mainīt savu iPhone paroli.

1. solis: piekļūstiet iestatījumiem

Lai sāktu, atbloķējiet savu iPhone un dodieties uz sākuma ekrānu. Pēc tam atrodiet un pieskarieties ikonai “Iestatījumi”.

2. darbība: piekļūstiet paroles opcijām

Iestatījumu ietvaros ritiniet uz leju, līdz atkarībā no jūsu iPhone modeļa atrodat opciju “Touch ID un Code” vai “Face ID un Code”. Pieskarieties šai iespējai, lai turpinātu.

3. darbība: ievadiet savu pašreizējo paroli

Tagad jums tiks lūgts ievadīt pašreizējo paroli, lai apstiprinātu savu identitāti. Ievadiet savu paroli un pieskarieties “Turpināt”.

4. solis: mainiet paroli

Nākamajā ekrānā jūs redzēsit opciju “Mainīt kodu” vai “mainīt paroli”. Pieskarieties šai iespējai, lai turpinātu.

5. solis: izvēlieties jaunu kodu

Tagad jūs varat izvēlēties jaunu kodu, lai aizstātu pašreizējo paroli. Noteikti izvēlieties kodu, kuru ir viegli atcerēties, bet grūti uzminēt. Jūs varat izvēlēties 4 vai 6 -ciparu skaitlisko kodu vai pat izmantot sarežģītāku burtciparu paroli.

6. solis: apstipriniet jauno paroli

Pēc sava jaunā koda izvēles jums tiks lūgts to atkal ievadīt, lai apstiprinātu. Ievadiet kodu vēlreiz un pieskarieties “Turpināt”.

7. solis: veiksmīga mainīta parole!

Apsveicam! Jūsu iPhone parole ir veiksmīgi mainīta. Tagad jūs varat izmantot jauno kodu, lai atbloķētu ierīci.

Atcerieties, lai jūsu parole būtu droša un izvairītos no tā dalīšanās ar citiem. Regulāri mainot paroli, ir laba prakse, lai nodrošinātu jūsu personas datu drošību.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai jums ir nepieciešama vairāk informācijas, nekautrējieties konsultēties ar Apple oficiālo dokumentāciju vai sazināties ar tehnisko atbalstu.