Kā uzzināt, vai visa zvaigzne ir oriģināla

Kā uzzināt, vai visa zvaigzne ir oriģināla

Ja esat ikonisko visu zvaigžņu čības cienītājs, jūs droši vien esat domājis, kā noteikt, vai pāris ir oriģināls vai viltojums. Ar šo apavu popularitāti ir ierasts atrast imitācijas tirgū. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus galvenos elementus, lai noteiktu, vai visu zvaigzne ir oriģināla vai nē.

1. Pārbaudiet etiķeti

Viens no pirmajiem soļiem, lai identificētu visas zvaigznes autentiskumu, ir etiķetes pārbaude. Tam jābūt šūtam uz tenisa mēles, un tajā ir jāietver informācija, piemēram, zīmola logotips, lielums, ražošanas valsts un svītrkods. Pārliecinieties, ka etiķete ir labi izdarīta un bez pareizrakstības kļūdām.

2. Ievērojiet materiālu kvalitāti

Oriģinālās visas zvaigznes ir pazīstamas ar augstas kvalitātes materiāliem. Pievērsiet uzmanību auduma tekstūrai, šūšanai un detaļām. Izmantotajai kokvilnai jābūt izturīgai un izturīgai. Turklāt gumijas zolei jābūt labi izgatavotai un ar labu saķeri.

3. Analizēt zīmola logotipu

Converse logotips, visu zvaigžņu ražotājs, ir svarīgs elements, lai identificētu tenisa autentiskumu. Pārliecinieties, ka logotips atrodas apavu pusē un, ja tas ir labi izdrukāts. Ņemiet vērā arī to, ja zvaigzne ir pareizi izlīdzināta un ja nav drukas kļūmes.

4. Iepazīstieties ar lodziņu un aksesuāriem

Oriģinālās All Stars ir izturīgā kartona kastē ar drukātu zīmola logotipu. Turklāt tos bieži pavada papildu kurpju auklas un tags ar Converse logotipu. Pārliecinieties, ka visi šie priekšmeti ir klāt un ja tie ir saskaņā ar paredzamo kvalitāti.

5. Pirkt no uzticamiem izplatītājiem

Lai nodrošinātu visas zvaigznes autentiskumu, ir svarīgi iegādāties no uzticamiem izplatītājiem. Izvēlieties oficiālus Converse veikalus vai pilnvarotus izplatītājus. Izvairieties pirkt aizdomīgajās vietnēs vai iestādēs, kur ir lielāka iespēja iegādāties viltošanu.

Tagad, kad jūs zināt dažus galvenos elementus, lai identificētu, vai visa zvaigzne ir oriģināla, ņemiet vērā, veicot pirkumu. Atcerieties, ka apavu kvalitāti un izturību var apdraudēt viltojumā. Ieguldiet autentiskā produktā un izbaudiet stilu un komfortu, ko nodrošina oriģinālās visas zvaigznes.