Kā nofotografēt iPhone Moon

Kā nofotografēt mēnesi ar iPhone

Fotografēt mēnesi var būt izaicinājums, taču, izmantojot iPhone, jūs varat uztvert pārsteidzošus mūsu dabiskā satelīta attēlus. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus padomus un trikus, kas palīdzēs jums uzņemt iespaidīgus mēness fotoattēlus, izmantojot savu iPhone.

1. Izvēlieties pareizo brīdi

Lai iegūtu labākos mēness fotoattēlus, ir svarīgi izvēlēties īsto laiku. Pilnmēness parasti ir labākā fotografēšanas fāze, jo tas ir tad, kad mēness ir gaišāks un redzams. Mēģiniet arī šaut naktī, kad debesis ir tumšas un bez mākoņiem.

2. Izmantojiet statīvu

Lai izvairītos no trīces un saņemtu skaidrus fotoattēlus, jūsu iPhone stabilizēšanai ieteicams izmantot statīvu. Tas palīdzēs izvairīties no jebkādas nevēlamas kustības attēla uztveršanas laikā.

3. Pielāgojiet kameras iestatījumus

lietotnē iPhone Camera varat pielāgot dažus iestatījumus, lai uzlabotu savu Mēness fotoattēlus. Mēģiniet mainīt balto līdzsvaru uz “dienasgaismu” vai “volfrāciju”, lai iegūtu precīzākas krāsas. Izslēdziet arī zibspuldzi, jo tā nebūs efektīva, fotografējot mēnesi.

4. Izmantojiet optisko tālummaiņu

iPhone ir optiskā tālummaiņa, kas var būt noderīga, fotografējot mēnesi. Izmantojot tālummaiņu, varat paplašināt attēlu un iegūt sīkāku informāciju. Tomēr izvairieties no digitālās tālummaiņas izmantošanas, jo tas var izraisīt kvalitātes zaudēšanu.

5. Pielāgojiet fokusu manuāli

Lai pārliecinātos, ka mēness ir vērsts uz to, jūs varat manuāli pielāgot fokusu uz iPhone kameras lietotni. Pieskarieties ekrānam, kur atrodas mēness, un turiet, līdz parādās fokusa indikators. Tad slīdiet pirkstu uz augšu vai uz leju, lai pielāgotu fokusu.

6. Rediģējiet savus fotoattēlus

Pēc fotoattēlu uzņemšanas no Mēness varat izmantot fotoattēlu rediģēšanas lietotnes, lai vēl vairāk uzlabotu savus attēlus. Pielāgojiet spilgtumu, kontrastu un asumu, lai iegūtu vēl labākus rezultātus.

Secinājums

Fotografēt mēnesi ar iPhone var būt atalgojoša pieredze. Sekojiet šiem padomiem un trikiem, lai iegūtu pārsteidzošus mēness fotoattēlus un dalītos ar savu aizraušanos ar Mēness fotogrāfiju ar pasauli.