Kā ņemt angļu ūdeni

Kā dzert angļu ūdeni

Angļu ūdens ir dabisks produkts, kas daudzus gadus tiek izmantots kā palīglīdzeklis ķermeņa gremošanai un detoksikācijai. Tas sastāv no augu un ārstniecības augu kombinācijas, kas sniedz dažādus ieguvumus veselībai.

angļu ūdens ieguvumi

Angļu ūdenī ir diurētiskas, caurejas un attīrošas īpašības, kas nozīmē, ka tas palīdz novērst toksīnus un atlikumus no ķermeņa, kā arī stimulēt gremošanas sistēmas darbību. Turklāt tas var arī palīdzēt svara zudumā, samazināt pietūkumu un ādas uzlabošanu.

Kā dzert angļu ūdeni

Lai iegūtu angļu ūdens priekšrocības, ir svarīgi pareizi ievērot lietošanas instrukcijas. Parasti ieteicams atšķaidīt 10 līdz 15 pilienus produkta ūdens glāzē, vēlams badošanās. Pirms lietošanas ir svarīgi labi sakratīt un nepārsniegt ieteicamo devu.

Ir svarīgi atzīmēt, ka angļu ūdens nav jāizmanto kā veselīgas un līdzsvarotas ēšanas aizstājējs. Tas jāizmanto kā papildinājums sabalansētam uzturam un veselīgu dzīvesveida paradumiem.

Piesardzības pasākumi

Lai arī tas ir dabisks produkts, ir svarīgi veikt dažus piesardzības pasākumus, lietojot angļu ūdeni. Ieteicams izvairīties no lietošanas grūtniecības, zīdīšanas, nieru, zarnu vai kuņģa problēmu gadījumā, kā arī konsultējoties ar ārstu pirms sākuma, it īpaši, ja jūs lietojat kādas zāles.

Secinājums

Angļu ūdens var būt interesanta iespēja palīdzēt ķermeņa gremošanai un detoksikācijai. Tomēr ir svarīgi to izmantot piesardzīgi un pareizi ievērot lietošanas instrukcijas. Pirms jebkāda veida ārstēšanas vai papildināšanas uzsākšanas vienmēr atcerieties konsultēties ar ārstu.