Kā izdzēst Messenger ziņojumu

Kā izdzēst Messenger ziņojumu

Messenger ir viena no populārākajām ziņojumapmaiņas platformām pasaulē, ļaujot cilvēkiem ātri un viegli sazināties un sazināties. Tomēr dažreiz mēs varam nosūtīt ziņojumu, kuru mēs vēlētos izdzēst. Par laimi, Messenger piedāvā iespēju izdzēst ziņojumus, vai nu labot mašīnrakstīšanas kļūdu, vai arī noņemt nevēlamu ziņojumu. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā izdzēst ziņojumus no Messenger.

1. solis: atvērts kurjers

Lai sāktu, atveriet lietotni Messenger savā mobilajā ierīcē vai pārlūkā dodieties uz Messenger vietni.

2. solis: atrodiet sarunu

Atrodiet sarunu, kurā atrodas ziņojums, kuru vēlaties izdzēst. Jūs varat ripot uz augšu vai uz leju, lai atrastu vēlamo sarunu.

3. darbība: atlasiet ziņojumu

Pieskarieties un turiet ziņojumu, kuru vēlaties izdzēst. Blakus izvēlētajam ziņojumam vajadzētu parādīties atlases lodziņā.

4. solis: izdzēsiet ziņojumu

Pēc ziņojuma izvēles ekrāna apakšā redzēsit opciju joslu. Pieskarieties miskastes ikonai vai “izdzēst” opciju, lai noņemtu atlasīto ziņojumu.

5. solis: apstipriniet izslēgšanu

Tiks parādīts apstiprinājuma logs, jautājot, vai esat pārliecināts, ka vēlaties izdzēst ziņojumu. Pieskarieties “Dzēst”, lai apstiprinātu dzēšanu.

gatavs! Tagad atlasītais ziņojums ir veiksmīgi izdzēsts no Messenger.

Atcerieties, ka, izdzēšot ziņojumu, tas tiks noņemts tikai no jūsu konta, nevis no personas konta, ar kuru runājāt. Tāpēc otra persona joprojām var redzēt ziņojumu, ja vien viņi to arī neizslēdz.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga, lai iemācītos izdzēst Messenger ziņojumus. Tagad jūs varat labot mašīnrakstīšanas kļūdas vai viegli noņemt nevēlamus ziņojumus. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk!