Kā ievietot rindkopu vārdā

Kā ievietot rindkopu uz vārdu

Ja jūs strādājat ar Microsoft Word un jums ir jāformatē teksts ar rindkopām, šis raksts ir paredzēts jums. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā ievietot rindkopu Word, izmantojot visus pieejamos rīkus.

1. solis: atveriet Microsoft Word

Lai sāktu, datorā atveriet Microsoft Word. Jūs to varat atrast izvēlnē Sākt vai darbvirsmā, ja jums ir saīsne.

2. solis: atlasiet tekstu

Pēc vārda atvēršanas atlasiet tekstu, kurā vēlaties pievienot rindkopu. Jūs varat izvēlēties tikai vienu vārdu, teikumu vai visu dokumenta tekstu.

3. solis: izmantojiet rindkopas rīku

Tagad, kad ir izvēlēts teksts, dodieties uz Word rīkjoslu un atrodiet rindkopas ikonu. Parasti to attēlo “P” simbols ar blakus esošo bultiņu.

Padoms: Ja rīkjoslā neatrodat rindkopas ikonu, varat piekļūt tai, izmantojot izvēlni “Format” vai nospiežot taustiņu “Ctrl + Shift + 8”. < /P Līdz

4. solis: iestatiet rindkopu

Noklikšķinot uz rindkopas ikonas, tiks atvērts konfigurācijas logs. Tajā jūs varat pielāgot vairākas iespējas, piemēram, atstarpi pirms un pēc rindkopas, pirmās līnijas atkāpšanās, teksta attaisnojums, cita starpā.

Padoms: Ja vēlaties izmantot tos pašus rindkopas iestatījumus visā dokumentā, pirms iestatījumu loga atvēršanas atlasiet visu tekstu.

5. solis: uzklājiet rindkopu

Pēc rindkopas iestatīšanas atbilstoši jūsu vēlmēm noklikšķiniet uz “Labi”, lai piemērotu izmaiņas. Atlasītais teksts tiks formatēts ar jauno rindkopu.

Tagad jūs zināt, kā vārdā ievietot rindkopu! Šis ir ļoti noderīgs rīks, lai skaidri un profesionāli organizētu un strukturētu tekstus.

Mēs ceram, ka šis emuārs jums bija noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties uzzināt vairāk par formatēšanu vārdā, atstājiet komentāru zemāk.

Atsauces: