Kā atstāt Instagram Black Android

Kā atstāt melno Instagram vietnē Android

Vai esat noguris no tradicionālā Instagram izskata, un vai vēlaties to atstāt ar tumšāku tēmu? Šajā rakstā mēs iemācīsim jums atstāt Instagram Black vietnē Android, lai jūs varētu pielāgot lietojumprogrammu atbilstoši savām vēlmēm.

1. solis: atjaunināt Instagram

Pirms sākšanas, pārliecinieties, ka Android ierīcē izmantojat jaunāko Instagram versiju. Lai to izdarītu, dodieties uz Google Play veikalu, meklējiet “Instagram” un pārliecinieties, vai ir pieejams kāds atjauninājums. Ja tā, veiciet atjauninājumu pirms turpināšanas.

2. solis: aktivizējiet Android tumšo režīmu

Instagram seko jūsu Android ierīces motīvu iestatījumiem. Tāpēc, lai padarītu to melnu, jums jāaktivizē operētājsistēmas tumšais režīms. Veiciet zemāk esošās darbības:

  • Piekļūstiet Android ierīces konfigurācijām;
  • Meklējiet opciju “ekrāns” vai “tēma”;
  • Atlasiet opciju “Dark Mode” vai “Dark Theme”.
  • Aktivizējot tumšo režīmu, ne tikai Instagram, bet arī citas saderīgas lietojumprogrammas sekos šai konfigurācijai.

    3. solis: restartējiet Instagram

    Pēc Android tumšā režīma aktivizēšanas ir nepieciešams restartēt Instagram, lai veiktu izmaiņas. Pilnīgi aizveriet lietotni un atveriet to vēlreiz.

    4. solis: izbaudiet melno Instagram

    Tagad Instagram būs ar melno motīvu jūsu Android ierīcē. Jūs varat pārlūkot laika skalu, apskatīt fotoattēlus un videoklipus un izmantot visas lietotnes funkcijas ar jauno izskatu.

    Atceroties, ka, ja vēlaties atgriezties pie tradicionālās Instagram tēmas, vienkārši atspējojiet Android tumšo režīmu pēc tām pašām darbībām, kas aprakstītas 2. darbībā.

    Mēs ceram, ka šī apmācība bija noderīga, lai pielāgotu Instagram savā Android ierīcē. Izbaudiet jauno izskatu un jautri izpētīt sociālos tīklus!