kas nozīmē minimumu kredītkartes rotācijai

Ko nozīmē minimāls kredītkartes rotācijas gadījumā?

Runājot par kredītkartēm, ir svarīgi saprast noteikumus un nosacījumus, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Viens no izplatītajiem terminiem ir “Rotary minimums”. Šajā rakstā mēs paskaidrosim, ko tas nozīmē un kā tas var ietekmēt jūsu finanses.

Kāds ir Rotary minimums?

Rotary minimums ir minimālā summa, kas jums jāmaksā kredītkartes rēķinā, lai izvairītos no procentu un procentu maksām. Veicot pirkumu ar savu kredītkarti un nemaksājiet kopējo rēķina summu līdz noteiktajam datumam, atlikušā summa tiek automātiski pārsūtīta uz SO -saukto “rotācijas”.

Rotary jūs maksājat procentus par rēķina neapmaksāto summu. Rotary minimums ir minimālā summa, kas jums jāmaksā, lai novērstu pārējo rēķina pārsūtīšanu uz rotācijas un tādējādi izvairītos no papildu procentiem.

Kā aprēķināt rotācijas minimumu?

Minimuma aprēķins apgrozības ziņā mainās atkarībā no kredītkartes emitenta politikas. Parasti tas ir procents no kopējās rēķina summas vai fiksētas vērtības, kas ir augstāka. Piemēram, ja kredītkartes izsniedzēja politikā teikts, ka rotācijas minimums ir 10% no kopējās rēķina summas vai USD 50,00, minimālā summa, kas jāmaksā, būs visaugstākā starp šīm divām vērtībām. P>

Svarīgums, maksājot vairāk nekā minimums rotācijas vietnei

Rotary minimālā maksāšana var būt vilinoša, jo tā ļauj atlikt rēķina kopējo summu. Tomēr šī prakse var izraisīt pieaugošo parādu dēļ procentu, kas iekasēts par nesamaksāto summu.

Ļoti ieteicams, kad vien iespējams, samaksāt kopējo rēķina summu. Ja tas nav iespējams, mēģiniet maksāt tik daudz, cik jūs varat pārsniegt Rotary minimumu. Tādā veidā jūs izvairīsities no papildu intereses un varat labāk kontrolēt savas finanses.

Secinājums

Rotary minimums ir minimālā summa, kas jums jāmaksā kredītkartes rēķinā, lai izvairītos no procentu un procentu maksām. Ir svarīgi izprast šo kredītkartes emitenta politiku un vienmēr mēģināt samaksāt kopējo rēķina summu vai pēc iespējas vairāk nekā minimālo, lai izvairītos no parādu palielināšanas.

Atcerieties rūpīgi izlasīt kredītkartes noteikumus un nosacījumus un vajadzības gadījumā meklēt finanšu norādījumus. Tādējādi jūs varat izmantot savu kredītkarti atbildīgi un nākotnē izvairīties no finansiālām problēmām.