Kā pagatavot jūnija ballītes ūsas

Kā padarīt ūsas Junina

Jūnija ballīte ir viena no tradicionālākajām svinībām Brazīlijā, un viena no šīs partijas pārsteidzošajām iezīmēm ir tipiskie kostīmi, piemēram, Hillbilly un ūsas. Ja jūs gatavojaties jūnija ballītei un vēlaties iemācīties pagatavot jautrības ūsas, šis raksts ir paredzēts jums!

nepieciešamie materiāli

  • šķēres
  • pretda kartons
  • Elastīgais
  • Kola
  • Zīmulis

soli pa solim

1. solis: izvēlieties ūsas stilu

Pirms sākat darīt ūsas, ir svarīgi izlemt, kuru stilu vēlaties. Cita starpā ir vairāki ūsas veidi, piemēram, plānas ūsas, biezas ūsas, pakavu forma. Izvēlieties stilu, kas jums un jūsu fantāzijai.

2. solis: uzzīmējiet ūsas kartonā

Ar zīmuļa palīdzību melnajā kartonā uzzīmējiet ūsas formu. Ja vēlaties, varat meklēt modeļus internetā un izdrukāt, lai atvieglotu procesu.

3. solis: izgrieziet ūsas

Ar šķērēm izgrieziet ūsas pēc kontūras, kuru jūs izstrādājāt kartonā. Esiet piesardzīgs, lai nesagrieztu svarīgo ūsas detaļu.

4. solis: izveidojiet caurumus līdz elastīgajam

Ar zīmuļa palīdzību ūsas galos veiciet divus caurumus. Šie caurumi būs tur, kur jūs izturēsit elastību, lai turētu ūsas uz sejas.

5. solis: nostipriniet elastīgo

Izejiet elastību caur caurumiem un mezglu katru galu, lai ūsas būtu cieši piestiprinātas pie sejas. Pārliecinieties, ka elastība ir taisnība, lai nebūtu stingri vai pārāk vaļīgi.

6. solis: ielīmējiet ūsas uz sejas

Ar līmes palīdzību pielīmējiet ūsas uz sejas, novietojot to atbilstoši izvēlētajam stilam. Pārliecinieties, ka ūsas ir labi pielīmētas, lai partijas laikā neriskētu atbrīvot.

Tagad, kad esat iemācījies pagatavot jūnija ballītes ūsas, vienkārši rūpējieties par savu kostīmu un izklaidējieties ballītē! Atcerieties baudīt tipiskos ēdienus, dejas un spēles, kas ir daļa no šīs Brazīlijas tradīcijas.

Es ceru, ka jums patika padomi, un jūsu ūsas ir pārsteidzošas! Izklaidējieties jūnija ballītē!