Kā padarīt brūnu ar krāsu

Kā padarīt brūnu ar krāsu

Ja jūs domājat gleznot sienu vai veidot kādu mākslu un tai ir vajadzīga brūna krāsa, zināt, ka varat izveidot šo ēnu, izmantojot dažādas tintes krāsas. Šajā rakstā mēs jums iemācīsim, kā vienkāršā un praktiskā veidā padarīt brūnu ar tinti.

1. solis: izvēlieties tintes krāsas

Lai izveidotu brūnu krāsu, jums būs vajadzīgas pamatkrāsas: sarkana, dzeltena un zila. Turklāt būs nepieciešama arī balta un melna krāsa. Šīs krāsas tiks sajauktas, lai iegūtu vēlamo brūnu.

2. solis: sajauciet krāsas

Tīrā paletē vai traukā ielieciet nelielu daudzumu sarkanās krāsas. Pēc tam pievienojiet vienādu daudzumu dzeltenas krāsas. Labi samaisiet līdz oranžai krāsai.

Tagad apelsīnu maisījumam pievienojiet nelielu daudzumu zilas krāsas. Turpiniet sajaukt, līdz iegūstat tumšāku brūnu krāsu.

Ja krāsa nav vēlamajā tonī, varat pievienot nedaudz melnas krāsas tumšai vai baltai tintai, lai atvieglotu. Pakāpeniski pievienojiet un sajauciet, līdz sasniedzat vēlamo toni.

3. solis: pārbaudiet krāsu

Pirms brūnas krāsas uzklāšanas vēlamajā virsmā ir svarīgi pārbaudīt nelielā apgabalā. Tādējādi jūs varat pārbaudīt, vai krāsa ir saskaņā ar jūsu cerībām.

Ja nepieciešams, veiciet papildu pielāgojumus krāsu maisījumam, līdz iegūst perfektu brūnu.

4. solis: uzklājiet tinti

Tagad, kad jums ir gatava brūna krāsa, ir pienācis laiks to uzklāt uz vēlamo virsmu. Izmantojiet krāsas suku vai rullīti un vienmērīgi uzklājiet krāsu.

Atcerieties ievērot krāsas ražotāja norādījumus attiecībā pret nepieciešamo žāvēšanas laiku un skaitu.

Papildu padomi

Lai iegūtu dažādas brūnas nokrāsas, jūs varat mainīt katras krāsas daudzumu, ko izmanto maisījumā. Mēģiniet pievienot sarkanāku siltāku vai zilu brūnu aukstākai brūnai.

Ir iespējams arī izveidot brūnu, izmantojot citas krāsas, piemēram, zaļo un oranžu. Eksperimenti vienmēr ir laipni gaidīti glezniecības mākslā.

Tagad, kad jūs zināt, kā darīt brūni ar krāsu, atbrīvot savu radošumu un radīt skaistus mākslas darbus vai atjaunot savas mājas rotājumu. Izklaidējieties!