Kā izveidot mācību programmas piemēru

Kā izveidot mācību programmas piemēru

Labi izstrādāta mācību programma ir būtiska, lai izceltos atlases procesā. Tā ir jūsu vizītkarte un pirmais iespaids, kāds jums būs vervētājs. Tāpēc ir svarīgi veltīt laiku un uzmanību tā izstrādei.

1. solis: personas dati

Pirmais solis, lai izveidotu piemēru, ir personas datu iekļaut. Tas ietver jūsu pilnu vārdu, adresi, tālruni un kontaktu e -pastu. Pārliecinieties, ka šī informācija ir atjaunināta un viegli pieejama vervētājam.

2. solis: Profesionāls mērķis

Tālāk ir svarīgi iekļaut profesionālu mērķi. Šī ir telpa, kurā jūs aprakstīsit, kāda ir jūsu kompetences joma, un vēlamo nostāju. Esiet skaidrs un objektīvs šajā aprakstā, izceļot savas galvenās prasmes un pieredzi, kas saistīta ar vēlamo vakanci.

3. solis: akadēmiskā formācija

Tagad ir pienācis laiks uzskaitīt savu akadēmisko izcelsmi. Sāciet ar jaunāko kursu un dodieties atpakaļ. Iekļaujiet izglītības iestādes nosaukumu, periodu, kurā tā studēja un ieguva nosaukumu. Ja jūs apmeklējat grādu vai pēcdiplomu, pieminiet arī.

4. solis: Profesionālā pieredze

Sekojot, ir svarīgi uzskaitīt savu profesionālo pieredzi. Sāciet ar jaunāko darbu un dodieties atpakaļ. Iekļaujiet uzņēmuma nosaukumu, periodu, kurā strādājāt tur, kā arī tā galvenos pienākumus un sasniegumus. Ja jums ir maza profesionāla pieredze, varat iekļaut prakses, brīvprātīgo darbu vai attiecīgus akadēmiskos projektus.

5. solis: prasmes

Iezīmējiet savas galvenās prasmes. Tas ietver gan tehniskās prasmes, kas saistītas ar jūsu kompetences jomu, gan uzvedības prasmēm, piemēram, komandas darbu, vadību un komunikāciju. Esiet godīgs un koncentrējieties uz prasmēm, kas attiecas uz vakanci, uz kuru jūs piesakāties.

6. solis: valodas un papildinoši kursi

Ja jums ir zināšanas citās valodās, šajā sadaļā ir svarīgi pieminēt. Iekļaujiet plūsmas līmeni katrā valodā un, ja iespējams, iegūtos sertifikātus. Pieminiet arī papildinošos kursus, kurus esat apmeklējis un kas attiecas uz vakanci.

7. solis: Papildu informācija

Visbeidzot, iekļaujiet papildu informāciju, kas var būt saistīta ar vakanci. Tas cita starpā var ietvert dalību projektos, apbalvojumos, publikācijās. Atcerieties, ka šai informācijai jābūt atbilstošai vakancei un palīdzēt izcelt jūsu kvalifikāciju.

Secinājums

Veicot šīs darbības, jūs varēsit izveidot atsākšanas piemēru, kas pievērsīs vervētāju uzmanību. Atcerieties regulāri pārskatīt un atjaunināt savu mācību programmu, saskaņā ar savu profesionālo pieredzi un mērķiem. Veiksmi!