Kā urinēt

Kā pareizi urinēt

Runājot par urinēšanu, daudzi cilvēki var domāt, ka tas ir vienkārši un automātiski. Tomēr ir daži svarīgi padomi, kas var palīdzēt nodrošināt, ka jūs pareizi un veselīgi esat urinēti. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus no šiem padomiem un izskaidrosim, kāpēc tie ir svarīgi.

Labas pozas nozīme

Pareiza stāja, kad peeing ir kritiska, lai nodrošinātu, ka urīnpūslis ir pilnībā iztukšots. Daudziem cilvēkiem ir ieradums ātri un neuztraucoties par stāju, taču tas var izraisīt tādas problēmas kā urīnceļu infekcijas un šķidruma aizturi.

Laba stāja urinēt ir sēdēšana tualetē ar kājām nedaudz viens no otra un pēdas balstās uz grīdas. Šī pozīcija palīdz atslābināt iegurņa grīdas muskuļus un ļauj urīnpūsli pilnībā iztukšot.

Relaksācijas nozīme

Papildus pareizajai pozai ir svarīgi atpūsties, peeing. Daudziem cilvēkiem ir ieradums ilgu laiku turēt urinēšanu, kas var izraisīt tādas problēmas kā urīnceļu infekcijas un nesaturēšana. Tāpēc ir svarīgi ļaut urinēt dabiski plūst, neveicot pārmērīgu izturību.

Padoms, lai atpūstos, kad peeing ir dziļi elpot un koncentrēties uz urinēšanu. Tas palīdz atslābināt iegurņa grīdas muskuļus un atvieglo urīnpūšļa iztukšošanu.

Higiēnas nozīme

Pareiza higiēna, ja peeing ir arī kritiska, lai novērstu urīna infekcijas. Ir svarīgi pareizi notīrīt sevi pēc urinēšanas, vienmēr no priekšpuses uz aizmuguri, lai izvairītos no urīnizvadkanāla piesārņojuma ar baktērijām, kas atrodas tūpļos.

Turklāt ir svarīgi visu dienu dzert daudz ūdens, lai urīns būtu atšķaidīts un izvairītos no kristālu un nieru akmeņu veidošanās.

Secinājums

Peeing Tas var šķist vienkārši, taču ir svarīgi ievērot dažus padomus, lai nodrošinātu, ka jūs to darāt pareizi un veselīgi. Atcerieties saglabāt labu stāju, atpūsties, kad urinē, ir pienācīga higiēna un dzeriet daudz ūdens. Pēc šiem padomiem jūs efektīvi rūpēsities par savu urīna veselību.