Cik labu nakti runā angļu valodā

Kā jūs runājat ar labu nakti angļu valodā?

Ja mācāties angļu valodu, ir svarīgi zināt, kā sveicināt cilvēkus dažādos dienas laikos. Viens no visizplatītākajiem sveicieniem ir “laba nakts”. Bet kā jūs to sakāt angļu valodā?

Angļu valodā burtiskais tulkojums “Laba nakts” ir “Laba nakts”. Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka šīs izteiksmes izmantošana angļu valodā nedaudz atšķiras no portugāļu.

“Labas nakts” lietošana angļu valodā

Angļu valodā “Labu nakti” parasti izmanto kā atvadu, it īpaši, ja jūs kādam atvadāties pirms gulētiešanas. Ir ierasts teikt “labu nakti” draugiem, ģimenei vai līdzstrādniekiem, kad naktī beidzat sarunu.

Tomēr atšķirībā no portugāļu valodā “ar labu nakti” netiek izmantots kā sveiciens, ierodoties kaut kur naktī. Tā vietā biežāk ir izmantot “Labvakar”, lai sveicinātu kādu, kad ierodaties naktī.

Citi sveiciena veidi naktī angļu valodā

Papildus “ar labu nakti” un “Labvakar” ir arī citi veidi, kā sveicināt cilvēkus naktī angļu valodā. Šeit ir dažas iespējas:

  • “Labvakar” – izmanto, ierodoties naktī;
  • “Ar labu nakti” – izmantots, atvadoties pirms gulētiešanas;
  • “Labvakar, kā tev iet?” – mēdza sveicināt kādu naktī un pajautāt, kā viņiem klājas;
  • “Labvakar, ir patīkami tevi redzēt” – mēdza sveicināt kādu naktī un izteikt prieku viņus redzēt.
  • Šīs ir tikai dažas iespējas, un atbilstības izvēle var būt atkarīga no konteksta un attiecībām ar sveicamo cilvēku.

    Secinājums

    Tagad jūs zināt, kā jūs sakāt “labu nakti” angļu valodā. Atcerieties, ka “labu nakti” galvenokārt izmanto kā atvadu pirms gulētiešanas, savukārt “Labvakar” tiek izmantots kā sveiciens, kad tas ierodas naktī. Izmantojiet šos izteicienus atbilstoši kontekstam un izbaudiet savas sarunas par angļu valodu!