Kā noņemt balto apģērba dezodoranta traipu

Kā noņemt balto apģērbu dezodoranta traipu

Deodorantu traipi uz baltām drēbēm var būt diezgan neērti un grūti noņemt. Tomēr, izmantojot pareizās metodes, jūs varat novērst šos plankumus un padarīt drēbes baltas atkal kā jaunas. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem baltā apģērba dezodorantu traipu noņemšanai.

1. Izmantojiet neitrālas ziepes un ūdeni

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā noņemt balto apģērbu dezodoranta traipus, ir maigas ziepes un ūdens. Vienkārši mitiniet iekrāsoto laukumu, uzklājiet dažas neitrālas ziepes un viegli beriet ar rokām vai mīkstu saru suku. Tad labi izskalojiet gabalu un ļaujiet tam nožūt ārā.

2. Nātrija bikarbonāts

Bikarbonāta nātrijs ir lielisks sabiedrotais dezodorantu traipu noņemšanā. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet uz traipu. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet to ar rokām vai suku. Labi noskalojiet un ļaujiet tai nožūt.

3. Balts etiķis

Baltais etiķis ir efektīvs arī dezodorantu traipu noņemšanā. Vienkārši uzklājiet kādu baltu etiķi traipu un ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes. Tad maigi berzējiet un labi noskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procesu, līdz traips pilnībā izzūd.

4. Citrons

citrons ir spēcīgs vietas noņemšanas līdzeklis, un to var izmantot, lai noņemtu balto apģērbu dezodoranta traipus. Uz traipa izspiediet nelielu citrona sulu un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Tad maigi berzējiet un labi noskalojiet. Atcerieties izvairīties no saules iedarbības, kamēr citrons ir saskarē ar apģērbu, jo tas var izraisīt plankumus.

5. Kukurūzas ciets

Kukurūzas cieti var izmantot arī dezodoranta traipu noņemšanai. Izveidojiet mapi ar kukurūzas un ūdens cieti un uzklājiet uz traipu. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam maigi berzēt. Labi noskalojiet un ļaujiet tai nožūt.

Secinājums

Baltu drēbju dezodoranta traipu noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm jūs varat padarīt drēbes atkal nevainojamas. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus, un redziet, kurš no tiem jums vislabāk der. Pirms jebkura produkta lietošanas atcerieties vienmēr pārbaudīt daļēju mazgāšanas instrukcijas un, ja nepieciešams, konsultējieties ar profesionāli.