Kā redzēt izdzēsto ziņojumu

Kā redzēt ziņojumu izslēgts

Kurš nekad nenožēloja ziņojuma nosūtīšanu un vēlētos, lai varētu atgriezties? Diemžēl nav iespējams atsaukt ziņojumus ziņojumapmaiņas lietojumprogrammām, piemēram, WhatsApp vai Facebook Messenger. Tomēr ir daži veidi, kā apiet šo situāciju un atgūt izdzēstos ziņojumus. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas no šīm iespējām.

1. Pārbaudiet ierīces kešatmiņu

Viena no pirmajām lietām, ko varat izmēģināt, ir pārbaudīt ierīces kešatmiņu. Kešatmiņa ir pagaidu uzglabāšanas zona, kurā lietojumprogrammas saglabā datus, lai atvieglotu vēlāk piekļuvi. Dažos gadījumos izdzēstus ziņojumus var saglabāt šajā kešatmiņā un tos var atgūt.

soli pa solim:

  • Piekļūstiet ierīces iestatījumiem;
  • Meklējiet lietojumprogrammu glabāšanas vai pārvaldības iespēju;
  • Atrodiet ziņojumapmaiņas lietotni, kuru vēlaties atgūt izdzēstos ziņojumus;
  • Pieskarieties “tīrīt kešatmiņu” vai “tīrīt datus”.
  • Ir svarīgi atzīmēt, ka šī opcija var nedarboties visos gadījumos un var atšķirties atkarībā no izmantotās ierīces un lietojumprogrammas.

    2. Izmantojiet trešo personu lietojumprogrammas

    Ir vairākas pieejamas trešo personu lietojumprogrammas, kas sola atgūt izdzēstos ziņojumus. Šīs lietotnes parasti darbojas, skenējot ierīci, meklējot izslēgtus datus un mēģinot to atgūt. Tomēr ir svarīgi būt uzmanīgam, lietojot šīs lietojumprogrammas, jo tās var apdraudēt jūsu datu drošību.

    3. Pārbaudiet lietojumprogrammas dublējumu

    Dažām ziņojumapmaiņas lietotnēm, piemēram, WhatsApp, ir iespēja dublēt sarunas. Ja esat iespējojis šo opciju, iespējams, ka izdzēstie ziņojumi ir dublējumā. Šajā gadījumā jūs varat atjaunot rezerves un atgūt ziņojumus.

    soli pa solim, lai atgūtu izdzēstos ziņojumus vietnē whatsApp:

  • Atinstalējiet WhatsApp no ​​jūsu ierīces;
  • Pārinstalēt WhatsApp;
  • Atverot lietojumprogrammu, izpildiet instrukcijas, lai atjaunotu dublējumu;
  • Pēc atjaunošanas izdzēstajiem ziņojumiem vajadzētu būt pieejamiem vēlreiz.
  • Jāatzīmē, ka šis process darbojas tikai tad, ja jums ir nesenas sarunu dublēšana.

    Secinājums

    Lai gan nav iespējams atsaukt ziņojumus populārām ziņojumapmaiņas lietojumprogrammām, piemēram, WhatsApp vai Facebook Messenger, ir dažas iespējas atgūt izdzēstos ziņojumus. Pārbaudiet ierīces kešatmiņu, izmantojiet trešo personu lietojumprogrammas un pārbaudiet, vai lietojumprogrammas dublējums ir dažas no pieejamajām iespējām. Tomēr ir svarīgi būt uzmanīgam, izmantojot šīs iespējas un vienmēr nodrošināt jūsu datu drošību.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs un ka jūs varat atgūt izdzēstos ziņojumus. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk.