Kā kādam pagatavot vakuumu

Kā izveidot vakuumu kādam

Kam nekad nevajadzēja kādam pagatavot vakuumu? Neatkarīgi no tā, vai izvairīties no nevēlamas sarunas vai vienkārši uz mieru, zināšana, kā izveidot vakuumu kādam, var būt noderīga spēja. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas vakuuma stratēģijas pieklājīgā un efektīvā veidā.

1. Būt smalkam

Viens no visefektīvākajiem veidiem, kā radīt vakuumu kādam, ir jābūt smalkam. Tā vietā, lai pilnībā ignorētu personu, atbildiet īsi un pieklājīgi, bet neturpiniet sarunu. Izmantojiet īsas un vienkāršas frāzes, lai parādītu, ka jūs neinteresē dialoga pagarināšana.

2. Izmantojiet ziņojumu “Visa” ziņojumos

Ja jūs runājat ar ziņojumiem, efektīvs vakuuma veids ir izmantot funkciju “Visa”. Apskatot ziņojumu un nekavējoties nereaģējot, persona sapratīs, ka jūs esat aizņemts vai neesat pieejams, lai tajā laikā runātu.

3. Esi aizņemts

Efektīva vakuuma stratēģija kādam ir parādīt, ka esat aizņemts. Neatkarīgi no tā, vai sociālā tīkla ieraksti par jūsu darbībām, vai vienkārši sakot, ka esat aizņemts ar citiem uzdevumiem, skaidri norādiet, ka jums tajā laikā nav laika sarunāties.

4. Esiet godīgs, bet pieklājīgs

Ja jūs neinteresē uzturēt kontaktus ar kādu, esiet godīgs, bet pieklājīgs. Paskaidrojiet, ka jūs nemeklējat jaunas draudzības vai ka esat koncentrējies uz citām savas dzīves jomām. Ir svarīgi būt sirsnīgam, bet arī cieņai pret otra cilvēka jūtām.

5. Iestatīt ierobežojumus

Ja kāds pastāvīgi iebrūk jūsu telpā vai traucē jums ar nevēlamiem ziņojumiem, ir svarīgi definēt robežas. Skaidri par savām cerībām un skaidri norādiet, ka jūs visu laiku neesat pieejams. Ja nepieciešams, bloķējiet personu sociālajos tīklos vai ziņojumapmaiņas lietojumprogrammās.

Secinājums

Vakuums kādam var būt veids, kā noteikt ierobežojumus un saglabāt viņu mieru un privātumu. Izmantojiet šajā rakstā minētās stratēģijas pieklājīgā un cieņpilnā veidā, vienmēr atceroties apsvērt otra cilvēka jūtas. Atcerieties, ka ir svarīgi rūpēties par sevi un uzturēt veselīgas attiecības.