Kā uzzīmēt mazu zēnu

Kā uzzīmēt mazu zēnu

Zīmēšana var būt jautra un relaksējoša aktivitāte, un viena no stilīgākajām lietām, ko zīmēt, ir rakstzīmes radīšana. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā uzzīmēt mazu zēnu. Tāpēc ņemiet savu zīmuli un papīru un sāksim!

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai būtu pareizie materiāli. Jums būs nepieciešams:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs

soli pa solim

1. solis: galva

Sāciet, zīmējot apli, lai attēlotu mazā zēna galvu. Izmantojiet savu zīmuli ar vieglumu, lai būtu vieglāk izdzēst, ja jums ir jālabo pēdas.

2. solis: ķermenis

Tagad uzzīmējiet taisnstūri zem galvas, lai attēlotu mazā zēna ķermeni. Atcerieties, ka bērniem ir proporcionāli ķermeņi, kas atšķiras no pieaugušajiem, tāpēc ķermenim jābūt īsākam un noapaļotam.

3. solis: rokas un kājas

Uzzīmējiet izliektas līnijas, kas iznāk no ķermeņa sāniem, lai attēlotu rokas. Tad no ķermeņa apakšas izvelkiet taisnas līnijas, lai attēlotu kājas.

4. solis: sejas detaļas

Tagad ir pienācis laiks pievienot sejas detaļas. Lai attēlotu acis, uzzīmējiet divus mazākus apļus galvas loka iekšpusē. Pēc tam katras acs iekšpusē uzzīmējiet nelielu apli, lai attēlotu skolēnus. Pievienojiet arī nelielu izliektu pazīmi, lai attēlotu smaidu.

5. solis: mati un drēbes

Uzzīmējiet mazā zēna matus, izmantojot izliektas un nekārtīgas līnijas. Pēc tam pievienojiet drēbju detaļas, piemēram, t -kreklu un bikses.

6. solis: apdare

Tagad, kad jūs uzzīmējāt mazo zēnu, ir pienācis laiks pabeigt detaļas. Izmantojiet savu zīmuli, lai pastiprinātu galvenos sitienus un izdzēstu nevajadzīgas līnijas. Jūs varat arī krāsot zīmējumu, ja vēlaties.

Un gatavs! Tagad jūs zināt, kā uzzīmēt mazu zēnu. Atcerieties daudz praktizēt, lai uzlabotu savas zīmēšanas prasmes. Izklaidējieties un atbrīvojiet savu radošumu!

Es ceru, ka jums patika šī apmācība. Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties dalīties ar savu zīmējumu, atstājiet komentāru zemāk. Turpiniet sekot mūsu emuāram, lai iegūtu vairāk padomu un zīmēšanas apmācības.