Kā izturēt vairāk seksā

Kā ilgst vairāk seksā

Runājot par seksu, daudzi cilvēki vēlas pagarināt savu pieredzi un palielināt baudu. Ja jūs meklējat veidus, kā izturēt ilgāk gultā, ir vairākas stratēģijas, kas var palīdzēt. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, lai palīdzētu jums iegūt ilgstošāku seksuālo sniegumu.

1. Prakses vingrinājums regulāri

Uzturēšanās fiziski aktīva var pozitīvi ietekmēt jūsu seksuālo pretestību. Sirds un asinsvadu vingrinājumi, piemēram, skriešana, peldēšana vai riteņbraukšana var uzlabot asinsriti un palielināt fizisko pretestību. Turklāt iegurņa grīdas stiprināšanas vingrinājumi, piemēram, Kegela vingrinājumi, var palīdzēt kontrolēt ejakulāciju.

2. Pieredze elpošanas kontroles paņēmieni

Elpošanai ir svarīga loma seksuālās uzbudinājuma kontrolē. Dziļo un kontrolētu elpošanas paņēmienu praktizēšana seksa laikā var palīdzēt atslābināt ķermeni un lēnu ejakulāciju. Mēģiniet iedvesmot dziļi pie deguna un seksuālās darbības laikā lēnām beidzas caur muti.

3. Izmantojiet prezervatīvus ar slāpējošu efektu

Tirgū ir pieejami prezervatīvi, kas satur anestēzijas līdzekli, piemēram, benzokaīnu, kas var palīdzēt samazināt dzimumlocekļa jutīgumu un pagarināt dzimumaktu. Šie prezervatīvi ir iespēja tiem, kas vēlas ilgāk kalpot gultā.

4. Praktizējiet “Stop-Start” paņēmienu

Stop-START tehnika ietver seksuālās stimulācijas pārtraukšanu, kad jūtat, ka gatavojaties ejakulēt. Apstājieties uz dažām sekundēm un pēc tam atsāciet aktivitāti. Šis paņēmiens var palīdzēt pagarināt laiku pirms ejakulācijas un palielināt kontroli pār orgasmu.

5. Izpētiet citus prieka veidus

Sekss nav tikai iespiešanās. Pieredze izmanto citus prieka veidus, piemēram, perorālu stimulāciju, manuālas vai erotiskas spēles. Tas var palīdzēt pagarināt seksuālo pieredzi un palielināt gandarījumu par abiem partneriem.

6. Sazinieties ar savu partneri

Atvērta un godīga komunikācija ar savu partneri ir kritiska, kad runa ir par seksu. Pārrunājiet savas vajadzības, vēlmes un bažas. Tas var palīdzēt mazināt trauksmi un radīt mierīgāku vidi, kas var veicināt ilgstošāku dzimumaktu.

7. Apsveriet profesionāla

palīdzību

Ja jūs saskaraties ar pastāvīgām grūtībām ilgāk ilgāk seksā, var būt noderīgi meklēt seksuālās veselības speciālista palīdzību. Viņi var sniegt personalizētas vadlīnijas un ārstēšanas ieteikumus, ja nepieciešams.

Noslēgumā daudziem cilvēkiem ir izplatīta problēma ilgāk seksā. Izbaudiet dažādas metodes, sazinieties ar savu partneri un vajadzības gadījumā meklējiet profesionālu palīdzību, ir stratēģijas, kas var palīdzēt uzlabot seksuālo pretestību un palielināt baudu gultā.