Kā biezenī

Kā pagatavot garšīgu biezeni dažos soļos

Ja jūs esat kartupeļu biezeni, jūs esat pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs jums iemācīsim, kā dažos soļos pagatavot garšīgu biezeni. Ar vienkāršām sastāvdaļām un nelielu pacietību jums būs ideāls papildinājums dažādām ēdienreizēm. Nāc?

sastāvdaļas:

  • 1 kg kartupeļu
  • 1/2 tase piena
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Sal pēc garšas

soli pa solim:

1. solis: vāriet kartupeļus

Sāciet ar kartupeļu nomizošanu un sagriezt vidējos gabaliņos. Pēc tam ievietojiet tos pannā ar sāli un sāli un uzkarsē līdz vidējai karstumam. Ļaujiet tai pagatavot apmēram 20 minūtes vai līdz kartupeļi ir pietiekami mīksti, lai tos saburzītu.

2. solis: mīciet kartupeļus

Pēc kartupeļu vārīšanas noteciniet ūdeni un atgrieziet tos pannā. Ar kartupeļu mīcītāja vai dakšas palīdzību mīciet tos līdz gludai.

3. solis: pievienojiet pienu un sviestu

Sildiet pienu atsevišķā pannā vai mikroviļņu krāsnī. Pēc tam pievienojiet to saburzītajiem kartupeļiem kopā ar sviestu. Labi samaisiet, līdz visas sastāvdaļas ir iestrādātas.

4. solis: pielāgojiet sāli

Izmēģiniet biezeni un pielāgojiet sāli pēc jūsu gaumes. Ja nepieciešams, pievienojiet vairāk sāls un sajauciet vēlreiz.

5. solis: kalpojiet un baudiet!

Jūsu kartupeļu biezeni ir gatavi pasniegšanai! Jūs varat pavadīt jūs ar gaļu, mājputniem, zivīm vai pat patērēt to kā pamatēdienu. Izbaudi!

Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot garšīgu biezeni, izmēģiniet šo recepti mājās un pārsteigt visus ar savu kulinārijas talantu. Dalieties šajā emuārā ar draugiem un ģimeni, lai viņi varētu izbaudīt arī šo prieku. Laba apetīte!