Kā padarīt vaļīgus baltos rīsus

Kā padarīt vaļīgus baltos rīsus

Loose White Rice ir klasisks un daudzpusīgs pavadījums, kas apvienots ar dažādiem ēdieniem. Ja jums vienmēr ir bijušas grūtības iegūt vaļīgus un vienreizējus rīsus, neuztraucieties! Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai padarītu garšīgus baltos rīsus vaļīgus.

sastāvdaļas:

  • 2 tases baltu rīsu
  • 4 tases ūdens
  • Sal pēc garšas

soli pa solim:

1. Nomazgājiet rīsus:

Ievietojiet rīsus sietā un mazgājiet tos tekošā ūdenī, līdz ūdens iznāk tīrs. Šis process palīdz noņemt lieko cieti un novērst rīsu pielipšanu.

2. Sautējiet rīsus:

Pannā sildiet eļļu vai olīveļļu un pievienojiet rīsus. Sautējiet to dažas minūtes, pastāvīgi maisot, līdz pupiņas ir nedaudz zeltainas.

3. Pievienojiet ūdeni:

Pēc rīsu sautēšanas pievienojiet verdošu ūdeni un sezonu ar sāli pēc garšas. Ideāla proporcija ir 2 tases ūdens katram tasi rīsu.

4. Gatavojiet virs zemas uguns:

Uzlejiet pannu uz lielas uguns, līdz ūdens sāk vārīties. Pēc tam samaziniet uguni līdz minimumam un pārklājiet pannu. Ļaujiet rīsiem vārīties apmēram 15 līdz 20 minūtes vai līdz ūdens ir pilnībā absorbēts.

5. Ļaujiet stāvēt:

Pēc vārīšanas izslēdziet siltumu un ļaujiet rīsiem dažas minūtes atpūsties ar pannu pārklātu. Tas palīdz pabeigt ēdienu gatavošanu un padara rīsus vēl vaļīgus.

6. Atlaidiet rīsus:

Ar dakšas palīdzību viegli atslābiniet rīsu graudus. Izvairieties no enerģijas kustības, lai mīcītu graudus.

Tagad jums ir garšīgi vaļīgi balti rīsi, kas ir gatavi pasniegšanai, kā pavada iecienītākās maltītes. Laba apetīte!