Kā padarīt džinsu bāru

Kā padarīt džinsu liellaivu

Ja jums ir ļoti gari džinsi un kuriem ir jāpielāgo garums, josla ir vienkāršs un ekonomisks risinājums. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai mājās padarītu džinsu latiņu.

nepieciešamie materiāli

  • Jeans
  • Bikses krāsu līnija
  • Adata
  • šķēres
  • tapas
  • Gludināšanas dzelzs

soli pa solim

1. Izmēģiniet bikses

Pirms sākat veidot joslu, apskatiet bikses un salieciet joslu vēlamajā augstumā. Pārbaudiet, vai garums ir piemērots un, ja josla ir taisna. Veiciet nepieciešamos pielāgojumus, pirms sākat šūšanu.

2. Atzīmējiet jauno joslu

Ar biksēm, kas joprojām ir ģērbušās, atzīmējiet ar tapām vēlamo augstumu jaunajai joslai. Pārliecinieties, ka marķējums ir taisns un vienveidīgs visapkārt biksēm.

3. Noņemiet bikses

Paņemiet bikses un novirziet joslu. Ar šķērēm sagrieziet lieko audumu, atstājot aptuveni 2 centimetru robežu zem marķējuma, kas izgatavots ar tapām.

4. Salociet joslu

Salieciet joslu marķējumā, kas izgatavots ar tapām. Izmantojiet dzelzi, lai salocītu labi marķētu un atvieglotu šūšanu.

5. Šujiet bāru

Ar bikšu krāsas līniju un adatu šujiet sakultu stieni. Izmantojiet mazus un stingrus punktus, lai nodrošinātu, ka šuve ir droša un diskrēta.

6. Pabeidziet joslu

Pēc visas stieņa aizmugures šūšanas dodiet ļoti stingru mezglu un nogrieziet līniju. Vēlreiz izmēģiniet bikses, lai pārbaudītu, vai josla ir vēlamais izmērs. Ja nepieciešams, veiciet galīgās korekcijas.

Tagad jūs zināt, kā mājās padarīt džinsu latiņu. Tas ir vienkāršs process, kas var palīdzēt ietaupīt naudu un atstāt bikses ar perfektu garumu.

Mēs ceram, ka šī apmācība bija noderīga. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet to komentāros zemāk. Laba šūšana!