Kā izveidot starptautiskus sakarus

Kā izveidot starptautiskus savienojumus

Starptautisku zvanu veikšana var šķist sarežģīta, taču ar pareizajiem padomiem jūs varat viegli un ekonomiski veikt zvanus jebkur pasaulē. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, lai bez komplikācijām veiktu starptautiskus zvanus.

1. solis: pārbaudiet valsts kodu

Pirms starptautiska zvana veikšanas ir svarīgi pārbaudīt valsts kodu, uz kuru jūs zvanāt. Katrai valstij ir noteikts kods, kas jāmirst pirms tālruņa numura. Piemēram, Brazīlijas kods ir +55, savukārt Amerikas Savienoto Valstu kods ir +1.

2. solis: izmantojiet izvades kodu

Papildus valsts kodam ir nepieciešams izvades kods, lai veiktu starptautiskus zvanus. Šis kods var atšķirties atkarībā no valsts dzimtenes. Piemēram, Brazīlijā izvades kods ir 00.

3. solis: ievadiet valsts kodu un tālruņa numuru

Tagad, kad jums jau ir valsts kods un izejas kods, ir pienācis laiks sastādīt pilnu tālruņa numuru. Atcerieties iekļaut valsts kodu, izejas kodu un tālruņa numuru, ieskaitot DDD (nacionālo zvanu gadījumā) vai apgabala kodu (vietējo zvanu gadījumā).

4. solis: izmantojiet starptautiskos zvanu pakalpojumus

Ja bieži veicat starptautiskus zvanus, var būt interesanti izmantot starptautiskus zvanu pakalpojumus, piemēram, telefona operatorus vai interneta zvanu lietojumprogrammas. Šie pakalpojumi bieži piedāvā zemākas likmes un iespējas, veicot zvanus uz ārzemēm.

5. solis: apsveriet telefona karšu izmantošanu

Vēl viena iespēja veikt starptautiskus zvanus ir telefona karšu izmantošana. Šīs priekšapmaksas kartes var iegādāties speciālos veikalos un piedāvāt izdevīgus tarifus starptautiskiem zvaniem. Vienkārši izpildiet kartes instrukcijas, lai piezvanītu.

6. solis: izmantojiet zvanu lietotnes internetā

Ar tehnoloģiju attīstību ir iespējams izveidot starptautiskus savienojumus, izmantojot tādas interneta zvanu lietotnes kā Skype, Whatsapp, Viber, cita starpā. Šīs lietotnes ļauj veikt balss vai videozvanus jebkur pasaulē, ja vien jums ir interneta savienojums.

7. solis: pārbaudiet likmes un nosacījumus

Pirms starptautisku zvanu veikšanas ir svarīgi pārbaudīt likmes un nosacījumus, ko piedāvā starptautiski zvanu pakalpojumi vai telefona kartes. Daži operatori var piedāvāt īpašas paketes starptautiskiem zvaniem, kas var būt izdevīgi tiem, kas bieži veic zvanus.

8. solis: jāapzinās laika josla

Visbeidzot, ņemiet vērā jūsu zvanītās valsts laika joslu. Pārbaudiet laika atšķirību un neērtos laikos izvairieties no zvana, piemēram, rītausmā.

Tagad, kad jūs zināt, kā veikt starptautiskus zvanus, izmantojiet iespēju viegli un ekonomiski sazināties ar cilvēkiem no citām valstīm. Atcerieties ievērot šī raksta padomus un izvēlieties labāko iespēju savām vajadzībām.