Kā bija sienas veidošanās

Kā bija jūras sienas veidošanās

Sienas veidošanās ir viens no visvairāk gaidītajiem mirkļiem, ko skatītāji ir televīzijas programma Big Brother Brazil. Šajā brīdī dalībnieki norāda un tiek nominēti uzmanības centrā, kur viens no viņiem tiks izslēgts ar tautas balsojumu. Šajā emuārā mēs paskaidrosim, kā siena tiek izgatavota un kādi ir šajā procesā iesaistītie elementi.

Līdera indikācija

Pirmais solis uz sienas veidošanos ir nedēļas vadītāja norāde. Līderim ir tiesības norādīt uz dalībnieku tieši Bellinda, bez aizsardzības vai līdzinieka iespējamības.

Parlamenta balsojums

Pēc līdera nominācijas pārējie programmas dalībnieki tiek uzaicināti balsot par māju. Katram no tiem jāizvēlas kolēģis, kas jānovieto uz sienas. Šis balsojums tiek veikts slepeni, un balsis ņem vērā programmas veidošanā.

pierādījums Bate un Return

Pēc balsošanas par Parlamentu divi visvairāk balsoja dalībnieki dodas uz jūras sienu. Tomēr pastāv iespēja izbēgt no uzmanības centrā sacīkstēs un atgriezties. Šajā testā abi kandidāti un trešais dalībnieks, kas izvilkts, sacenšas savā starpā, lai redzētu, kurš atbrīvojas no izslēgšanas.

Sabiedrības balsojums

Pēc sacensību rīkošanas dalībnieki, kuri neizdevās atbrīvoties no sienas, tiek pakļauti sabiedrības balsojumam. Skatītājiem ir iespēja balsot par savu iecienīto dalībnieku, lai paliktu programmā.

eliminācija

Balsošanas perioda beigās tiek atklāts dalībnieks, kurš saņēma mazāk balsu un attiecīgi tiek izslēgts no programmas. Šī izslēgšana tiek paziņota tiešraidē programmas pārraides laikā.

Īsāk sakot, sienas veidošanās ir saistīta ar līdera kandidatūru, Parlamenta balsojumu, uzņemšanas trāpījumiem un sabiedrības balsojumu. Tas ir spriedzes un cerību brīdis dalībniekiem un skatītājiem, kuri cieši seko programmas izvēršanai.