Kā saņemt bezmaksas drēbes uz Šeina

Kā iegūt bezmaksas drēbes uz Shein

Vai esat dzirdējuši par Šeinu? Tas ir modes tiešsaistes veikals, kas piedāvā plašu apģērbu, aksesuāru un apavu klāstu sievietēm, vīriešiem un bērniem. Ja jūs meklējat veidus, kā iegūt bezmaksas drēbes uz Šeina, jūs nonācāt īstajā vietā! Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un trikiem, kas palīdzēs jums iegūt drēbes bez maksas.

1. Abonēt, lai saņemtu biļetenus

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā saņemt brīvas Shein drēbes, ir parakstīties, lai saņemtu savus biļetenus. Cilvēks bieži piedāvā ekskluzīvas akcijas un īpašas atlaides saviem abonentiem. Sekojiet līdzi saviem e -pastiem un izbaudiet piedāvājumus, kad tie parādās.

2. Piedalieties konkursos un totalizatoros

Shein bieži rīko konkursus un totalizatorus jūsu sociālajos tīklos, piemēram, Instagram un Facebook. Sekojiet Šeinai uz šīm platformām un apzinieties iespējas iegūt bezmaksas drēbes. Noteikti ievērojiet visus noteikumus un prasības, lai palielinātu savas iespējas uzvarēt.

3. Rakstiet produktu pārskatus

Veicot pirkumu Shein, veltiet laiku, lai rakstītu godīgas atsauksmes no iegādātajiem produktiem. Šeins vērtē savu klientu viedokli un dažreiz apbalvo tos, kuri raksta atsauksmes ar bezmaksas drēbēm vai īpašām atlaidēm.

4. Pievienojieties filiāles programmām

Shein ir filiāļu programma, kas ļauj nopelnīt komisijas, norādot veikalā jaunus klientus. Turklāt viņi piedāvā arī īpašu atlīdzību par filiālēm, piemēram, bezmaksas drēbēm. Apsveriet iespēju reģistrēties Shein filiāles programmā un sāciet bez maksas iegūt drēbes.

5. Izmantojiet sezonālo akciju priekšrocības

Šeins bieži veido sezonas akcijas, piemēram, sezonas pārdošanas beigas vai īpašas brīvdienas. Sekojiet līdzi šīm akcijām un baudiet bezmaksas vai nozīmīgas drēbes.

Secinājums

Shein brīva apģērba iegūšana var prasīt zināmas pūles un laiks, taču, ņemot vērā iepriekš minētos padomus, jūs varat palielināt savas iespējas saņemt bezmaksas vai īpašas atlaides. Atcerieties ievērot katras veicināšanas noteikumus un prasības un izmantot iespējas, kad tie rodas. Veiksmi!