Kā izdzēst Google vēsturi mobilajā telefonā

Kā izdzēst Google vēsturi mobilajā ierīcē

Ja jūs esat tāds kā vairums cilvēku, jūs, iespējams, izmantojat Google katru dienu, lai meklētu informāciju, atrastu vietas un pat iepirkšanos. Bet vai jūs zinājāt, ka Google saglabā visu jūsu meklēšanas vēsturi? Tas var būt noderīgi dažām lietām, piemēram, atcerēties iepriekšējos pētījumus, taču tas var arī uztraukties par jūsu privātumu.

Ja vēlaties izdzēst Google vēsturi savā tālrunī, izpildiet šīs vienkāršās darbības:

1. solis: piekļūstiet Google iestatījumiem

Atveriet tālruņa lietotni Google un ekrāna augšējā kreisajā stūrī pieskarieties trīs līniju ikonai. Pēc tam sarullējiet un pieskarieties “Iestatījumi”.

2. solis: piekļūstiet privātuma iestatījumiem

Google iestatījumos ritiniet uz leju, līdz atrodat opciju “Privātums”. Pieskarieties šai opcijai, lai piekļūtu Google privātuma iestatījumiem.

3. solis: Piekļūstiet pētniecības vēsturei

Privātuma iestatījumos jūs atradīsit vairākas iespējas, kas saistītas ar jūsu privātumu Google. Pieskarieties “pētniecības vēsturei”, lai piekļūtu pētījumu vēstures iestatījumiem.

4. solis: izdzēsiet pētījumu vēsturi

Šeit jūs redzēsit iespēju “izdzēst pētījumu vēsturi”. Pieskarieties šai opcijai un apstipriniet savu izvēli pēc pieprasījuma. Google izdzēsīs visu jūsu pētījumu vēsturi.

Ir svarīgi uzsvērt, ka Google meklēšanas vēstures izdzēšana jūsu mobilajā telefonā nenozīmē, ka Google vairs neuzglabās jūsu meklējumus. Google turpinās saglabāt jūsu meklējumus, lai uzlabotu jūsu pakalpojumus un pielāgotu meklēšanas pieredzi. Tomēr regulāra pētniecības vēstures izdzēšana var palīdzēt aizsargāt jūsu privātumu.

Turklāt, ja vēlaties lielāku personisko informāciju kontrolēt, varat piekļūt Google privātuma iestatījumiem un atspējot meklēšanas vēstures glabāšanas iespēju.

Īsāk sakot, Google meklēšanas vēstures izdzēšana tālrunī ir vienkāršs veids, kā aizsargāt jūsu privātumu un kontrolēt personisko informāciju. Veiciet iepriekš minētās darbības un saglabājiet savu pētījumu vēsturi tīru!