Kā atklāt Instagram paroli

Kā atklāt Instagram paroli

Var būt vilinoša kāda Instagram paroles atklāšana, taču ir svarīgi norādīt, ka iebrukums kāda cita kontā ir nelikumīgs un pārkāpj citu privātumu. Tāpēc šis emuārs nav paredzēts, lai veicinātu vai veicinātu nelikumīgas darbības.

Tomēr jūs, iespējams, meklējat veidus, kā atgūt savu Instagram paroli, ja esat to aizmirsis. Šajā gadījumā rīkojieties zemāk:

1. solis: piekļūstiet Instagram pieteikšanās lapai

Atveriet pārlūkprogrammu un apmeklējiet Instagram pieteikšanās lapu www.instagram.com .

2. solis: noklikšķiniet uz “Aizmirsāt paroli?”

Zem lauka parolē jūs atradīsit opciju “Aizmirsāt paroli?”. Noklikšķiniet uz šīs saites, lai sāktu paroles atkopšanas procesu.

3. solis: ievadiet savu lietotājvārdu vai e -pastu

Paroles atkopšanas lapā ievadiet savu lietotājvārdu vai e -pastu, kas saistīts ar jūsu Instagram kontu. Pēc tam noklikšķiniet uz “Nosūtīt login saiti”.

4. solis: pārbaudiet savu e -pastu

Instagram nosūtīs e -pastu uz adresi, kas norādīta ar saiti, lai no jauna definētu paroli. Piekļūstiet ievades lodziņam un pārliecinieties, ka esat saņēmis e -pastu.

5. solis: no jauna definēt paroli

Atverot Instagram e -pastu, noklikšķiniet uz saites, kas paredzēta, lai no jauna definētu paroli. Jūs tiksit novirzīts uz lapu, kurā jūsu kontam varēs ievadīt jaunu paroli.

Atcerieties izvēlēties spēcīgu paroli ar lielo burtu un mazo burtu, ciparu un īpašo rakstzīmju kombināciju. Tas palīdzēs aizsargāt jūsu kontu pret iebrukumiem.

Pēc paroles pārdefinēšanas jūs varat vēlreiz pieteikties savā Instagram kontā, izmantojot jauno paroli.

Ir svarīgi atzīmēt, ka, ja jums nav piekļuves e -pastam, kas saistīts ar jūsu Instagram kontu vai ja kāds ir iebrucis jūsu kontā un mainījis atkopšanas e -pastu, jums būs jāsazinās ar Instagram atbalstu, lai saņemtu papildu palīdzību. < /p>

Vienmēr atcerieties aizsargāt savas paroles un personisko informāciju, izvairoties no tā dalīšanās ar trešajām personām un izmantot drošības pasākumus, piemēram, divu faktoru autentifikāciju, lai aizsargātu savus kontus tiešsaistē.