Kā uzzīmēt Simpsonus

Kā uzzīmēt simpsonus

Ievads

Simpsons ir viena no visu laiku populārākajām animācijas sērijām. Metjū Greninga radītā dzeltenā ģimene ir uzvarējusi miljonu fanu sirdī visā pasaulē. Ja esat viens no šiem faniem un vienmēr gribējāt iemācīties zīmēt rakstzīmes, šis emuārs ir paredzēts jums!

soli pa solim

1. Izpētiet rakstzīmes

Pirms sākat zīmēt, ir svarīgi izpētīt Simpsonu rakstzīmes. Ievērojiet savas fiziskās īpašības, piemēram, galvas formu, acis, muti, degunu un matus. Pievērsiet uzmanību arī drēbēm un aksesuāriem, ko valkā katrs varonis.

2. Sāciet ar pamata formām

Lai atvieglotu projektēšanas procesu, sāciet ar pamata formām. Piemēram, uzzīmējiet apli galvai, ķermenim un ekstremitāšu taisnstūriem un līnijām, lai norādītu acu, deguna un mutes stāvokli.

3. Pievienojiet informāciju

Tagad ir pienācis laiks pievienot informāciju savam dizainam. Izmantojiet izliektas līnijas, lai definētu sejas un ķermeņa kontūras. Uzzīmējiet acis, degunu un muti atbilstoši katra rakstura īpašībām. Neaizmirstiet matus un drēbes!

4. Dodiet varoņiem dzīvību

Lai padarītu jūsu Simpsonu dizainu reālistiskāku, pievienojiet ēnas un izcelt. Tas palīdzēs personāžiem piešķirt dziļumu un apjomu. Izmantojiet tumšākus triecienus ēnu zonām un vieglākas pēdas apgaismotām vietām.

Papildu padomi

1. Regulāra prakse

Zīmēšana ir prasme, kas uzlabojas ar praksi. Regulāri pavadiet laiku, lai uzzīmētu Simpsonu rakstzīmes, un laika gaitā jūs redzēsit savu evolūciju.

2. Izmantojiet atsauces

Ja jums ir grūti zīmēt kādu īpašu raksturu, meklējiet atsauces. Internetā ir pieejams daudz attēlu, kas var palīdzēt labāk izprast katras rakstzīmes īpašības.

3. Izklaidējieties!

Simpsoniem jābūt jautrai darbībai. Neuztraucieties par perfektu dizainu izgatavošanu no paša sākuma. Izbaudiet procesu un izklaidējieties, veidojot savas varoņu versijas!

Secinājums

Tagad, kad jūs zināt pamata soļus, lai uzzīmētu Simpsonus, ir pienācis laiks to ieviest praksē. Atcerieties izpētīt rakstzīmes, sāciet ar pamata formām, pievienojiet detaļu un atdzīvināt savus zīmējumus. Izmantojot centību un praksi, jūs varēsit izveidot pārsteidzošas savu iecienīto varoņu ilustrācijas!