Kā izrotāt Ziemassvētku eglīti

Kā izrotāt Ziemassvētku eglīti

Spēle Ziemassvētku eglīte ir tradīcija, kas svētku sezonai nes prieku un svētku garu. Šajā emuārā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un idejām, kā padarīt jūsu koku vēl skaistāku un īpašāku.

Izvēlieties tēmu un krāsas

Pirms sākat rotāt koku, ir svarīgi izvēlēties tēmu vai krāsu paleti. Tas palīdzēs radīt harmonisku un koordinētu rotājumu. Dažās populārajās tēmās ietilpst tradicionālie sarkanie un zaļie, klasiskais zelts un sudrabs, vai pat modernākas tēmas, piemēram, zemnieciski vai Ziemassvētki ar zilām un baltām nokrāsām.

Lietot dažādus rotājumus

Lai padarītu koku interesantāku, izmantojiet dažādus rotājumus. Jūs varat sajaukt Ziemassvētku bumbiņas, lokus, lentes, mākslīgos ziedus, zvanus, zvaigznes un pat mazas rotaļlietas. Atcerieties izplatīt rotājumus, kas līdzsvaroti ar koku, aizpildot tukšas vietas.

Pievienot gaismas

Gaismas ir būtiskas, lai Ziemassvētku eglei pievienotu maģisku pieskārienu. Izvēlieties LED lukturus, kas ir ekonomiskāki un izturīgāki. Sāciet lukturus no augšas uz leju, iesaiņojot tos ap zariem. Pārliecinieties, ka gaismas ir labi sadalītas un neatstāj redzamos vadus.

finišē ar zvaigzni vai eņģeli augšpusē

Lai pabeigtu koka rotājumu, augšpusē ielieciet zvaigzni vai eņģeli. Šis skaņdarbs attēlo Belém vai eņģeļa zvaigzni, kurš paziņoja par Jēzus dzimšanu. Izvēlieties rotājumu, kas ir proporcionāls koka lielumam un papildina pārējo rotājumu.

Secinājums

Iedrošināt Ziemassvētku eglīti ir jautra un radoša darbība. Izmantojot padomus un idejas, kas parādīti šajā emuārā, varat izveidot unikālu un burvīgu dekorāciju. Atcerieties iesaistīt visu ģimeni šajā īpašajā brīdī un izmantot izdevību radīt ilgstošas ​​atmiņas. Mēs novēlam jums visiem priecīgus Ziemassvētkus!