Kā sabiezēt kājas 3 dienu laikā

Kā sabiezēt kājas 3 dienu laikā

Tā kā ir biezas un tonētas kājas, ir daudzu cilvēku vēlme. Ja jūs meklējat veidu, kā sabiezēt kājas tikai 3 dienu laikā, ņemiet vērā, ka šajā īsajā laikā ir iespējams sasniegt ievērojamus rezultātus. Šajā rakstā mēs iepazīstināsim ar dažiem padomiem un vingrinājumiem, kas var jums palīdzēt šajā mērķī.

vingrinājumi, lai sabiezētu kājas

Lai iegūtu biezākas kājas tikai 3 dienu laikā, ir svarīgi koncentrēties uz vingrinājumiem, kas intensīvi darbojas kāju muskuļi. Pārbaudiet dažus vingrinājumus, kas var jums palīdzēt šajā procesā:

  • Squat: squats ir viens no visefektīvākajiem vingrinājumiem, lai sabiezinātu kāju. Izgatavojiet 3 15 atkārtojumu komplektus.
  • kāju prese: kāju prese ir vēl viens vingrinājums, kas intensīvi darbojas kāju muskuļi. Izgatavojiet 3 12 atkārtojumu sērijas.
  • Advance: Advance ir vingrinājums, kas galvenokārt darbojas augšstilbu muskuļos. Izgatavojiet 3 sērijas 10 atkārtojumus katrai kājai.
  • Pareiza jauda

    Papildus vingrinājumiem ir svarīgi ievērot pienācīgu uzturu, lai sabiezētu kāju. Patērē olbaltumvielas bagātus pārtikas produktus, piemēram, liesu gaļu, olas, pienu un atvasinājumus. Ir svarīgi arī patērēt sarežģītus ogļhidrātus, piemēram, brūnos rīsus un saldos kartupeļus, nodrošināt enerģiju vingrinājumiem.

    Atpūta un atveseļošanās

    Lai kāju muskuļi augtu un sabiezētu, ir svarīgi dot laiku atpūtai un atveseļošanai. Noteikti gulēt vismaz 8 stundas naktī un izvairieties no kājām apmācības pēc kārtas.

    Secinājums

    Kāju sabiezēšana tikai 3 dienu laikā ir izaicinājums, taču ar pareiziem vingrinājumiem, pareizu uzturu un nepieciešamo atpūtu šajā īsajā laika posmā ir iespējams sasniegt ievērojamus rezultātus. Pirms jebkādas vingrinājumu programmas uzsākšanas atcerieties vienmēr konsultēties ar fiziskās audzināšanas speciālistu.